Joi, 28 septembrie 2023, în cadrul Adunării Generale a membrilor a fost votat noul Consiliu Director al Asociației ARILOG pentru mandatul 2023 - 2025.

Conform articolului 5.5 din statutul ARILOG, Consiliu Director poate fi compus dintr-un număr de cel puțin 7 și cel mult 13 membri. Având în vedere că pentru aceste alegeri au fost înscriși 13 candidați, membrii Adunării Generale au votat majoritar ca toți candidații să facă parte din Consiliul Director mandat 2023 - 2025. 

Candidati+CD.png

După ședința Adunării, membrii aleși s-au întâlnit în prima ședință de board pentru stabilirea Președintelui. Cu unanimitate de voturi, membrii boardului au decis ca Paul Niță - General Manager, ID Logistics, să își continue activitatea din poziția de Președinte pentru încă un mandat. Ceilalți membri ai boardului vor avea poziția de Vicepreședinți.

În această perioada membrii boardului stabilesc direcțiile strategice de acțiune și dezvoltare pentru asociație, continuând proiectele cu tradiție și dezvoltând altele noi pentru binele comun al industriei.

Felicitări tuturor și spor la lucru! 

Vezi toate stirile