ARILOG+Hub_homepage_ro.png

ARILOG Hub reprezintă o caravană de evenimente organizate în cele mai mari orașe ale țării, prin care ne conectăm cu comunitățile locale de business, cu scopul de a prezenta cele mai noi #tendințe, #oportunități și #inovații din logistică și supply chain. 

Următoarea ediție ARILOG Hub va avea loc în data de 24 noiembrie, la Hotel Radisson Cluj-Napoca. Evenimentul va aborda teme generale de logistică și supply chain, sub umbrela tematicii "Costurile ascunse din supply chain".

În prima parte a zilei, evenimentul se va desfășura sub forma unui seminar, cu prezentări livrate de speakerii noștri invitați, iar după pauza de prânz, vom organiza o vizită practică in depozitul VITACOM.

Program propus:

09.00 - 09.30 înregistrare participanți și welcome coffee
09.30 - 11.40 sesiune prezentări, partea I
11.40 - 12.10 coffee break
12.10 - 12.40 sesiune prezentări, partea a II-a
12.40 - 13.00 concluzii și Q&A
13.00 - 14.00 pauză de prânz
14.30 - 16.30 vizita depozitul VITACOM

Speakeri confirmați:

  • Adriana Pălășan – VP ARILOG și Managing Partener, Supply Chain Management Center
  • Rareș Retegan – Managing Partner, Routier European Transport
  • Stelian Ciorogariu – Consultant, Slimstock
  • Cristian Ofițeru – Partener, VERALLIS - Expense Reduction
  • Andrei Pinte – Sales Manager, Ortec CEE

Audiența acestui eveniment va fi formată din persoane de top si middle management, reprezentanți ai unor companii cu următorul profil de activitate: furnizori de servicii logistice și de transport, producție (automotive, FMCG, pharma, fashion, etc.), retail tradițional și e-commerce, furnizori de sisteme informatice și tehnologie, furnizori de echipamente pentru depozitare și manipulatre marfă, dezvoltatori imobiliari și brokeri real estate, consultanți.

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru înregistrare și alte informații organizatorice, vă rugăm să ne contactați:

Laura Ionescu | laura@arilog.ro | 0737 071 741

Acest eveniment este organizat cu sprijinul:

TotalTech30.png id.jpg