logo+rocktrans.jpg

Noi suntem echipa RockTrans, experți în transporturi rutiere, maritime și aeriene, cei care ne trezim în fiecare dimineață nu cu ideea de „încă o zi de muncă", ci cu strigătul de luptă "GET WORK DONE!" Ne place să fim învăluiți în cereri de transport, pentru că asta înseamnă noi parteneriate, noi provocări și, să fim sinceri, ne adorăm jobul! Adunând peste 10 ani de experiență, ne mândrim cu construirea de relații durabile cu clienții noștri, îmbinând eficiența cu cele mai înalte standarde de calitate.

Adevărul gol-goluț este că noi trăim pentru provocări. Pentru că pentru noi, o cerere (chiar și una mai atipică) nu e decât ocazia de a arăta cât de creativi și eficienți putem fi. Și să fim serioși, zumzetul din biroul nostru și agitația permanentă sunt atât de magnetice încât e aproape imposibil să nu vrei să te alături echipei RockTrans.

Apropo, dacă ne suni și nu răspundem imediat, asta înseamnă doar că ne ocupăm cu promptitudine de un alt client. Dar stai liniștit, avem un simț al umorului foarte dezvoltat și o regulă nescrisă de a nu lăsa pe nimeni în așteptare. Așa că sună-ne și hai să descoperim împreună cum te putem ajuta. La RockTrans, Together we work, together we rock!...și ne distrăm în timp ce o facem.

See all members