Anul 2021 a fost anul în care ne-am apropiat cel mai mult de oameni. Am ascultat, am ajutat, am motivat, am încurajat și i-am mobilizat pe cei din jurul nostru către activități de voluntariat care au avut drept scop îmbogățirea nivelului de cunoștințe la nivel de breaslă, promovarea bunelor practici și dezvoltarea conexiunilor în vremuri puțin mai delicate.
Am început 2021 cu speranțe în vaccin, dar fără speranțe că ne vom putea relua activitățile obișnuite de socializare atât la nivel personal, cât și la nivel profesional.
2021 a fost un an în care am muncit foarte mult, un an în care am învățat foarte multe lucruri, un an în care orice zi obișnuită a fost marcată de viteză de reacție, schimbare și adaptabilitate.
În anul 2022 Asociația ARILOG împlinește 20 de ani de activitate. Suntem siguri că toți cei care au interacționat cu ARILOG sunt mândri de această aniversare și de comunitatea de logistică din România care s-a format și cu ajutorul asociației. Vom continua să promovăm educația profesională și bunele practici în Supply Chain, în toate formele care ne vor fi disponibile și prin toate proiectele care vor urma. Mulțumim tuturor membrilor, sponsorilor, partenerilor și presei de specialitate care de-a lungul timpului au fost alături de ARILOG, într-un fel sau altul, contribuind cu toții la atingerea acestei borne, 20 de ani de activitate.

Check out all news