Benchmark research
 

ARILOG a lansat raportul studiului de piață Tendințe în piața de logistică din România. Acest studiu s-a desfășurat în perioada iunie - iulie 2021 și a cumulat 118 răspunsuri individuale din partea unor companii care efectuează și operațiuni de depozitare, cu următoarele domenii de activitate: furnizori de servicii logistice și de transport, producători (FMCG, automotive, fashion, ambalaje), construcții, pharma, retail.

Acest studiu a fost realizat cu sprijinul Smart ID și Zebra 

În data de 09 noiembrie a avut loc webinarul de lansare al raportului, iar în cadrul acestui eveniment am analizat cele mai importante concluzii ale studiului nostru. Puteți urmări înregistrarea pe canalul nostru de Youtube.

Câteva dintre concluziile acestui studiu:
Lipsa forţei de muncă este, de departe, cel mai important risc la adresa succesului organizaţiei, menţionat de aproape două treimi dintre respondenţi – 60,17%.
Eficienţa operaţională se află pe primul loc din perspectiva provocărilor pentru anul 2020.
Rezistenţa la schimbare, considerată a fi cea mai mare barieră în procesul de digitalizare, este rezultatul unui nivel de maturizare redus al economiei și al unui nivel redus de educaţie la toate nivelurile.

 

Studiul poate fi descărcăt aici:

Descarca Raport Arilog