Prietenii noștri de la Erudio anunță:

"Multe companii știu că oamenii lor sunt capabili de mai mult, dar pur și simplu nu știu cum să facă să-i aducă în acest punct. Erisma sparge barierele preconcepțiilor uzuale de tip: nu cred că poveștile mele formatoare sunt relevante pentru ceilalți / nu sunt calificat să vorbesc în public/ eu nu am talent de povestitor, nu am ce căuta în fața oamenilor într-o astfel de instanță. 

La Erisma vei afla că poveștile tale formatoare sunt sursă de reflecție și de deschidere a minții pentru ceilalți participanți care sunt și publicul tău relevant. Și că atunci când povestești despre lucrurile pe care le-ai trăit și din care ai învățat, sau despre cele în care crezi, treci rampa, câștigi atenția dar și încrederea celorlalți.

Erisma este o experiență cu impact de durată care întărește încrederea în sine și capacitatea de a arăta oamenilor cine ești cu adevărat. Liderii cu care am lucrat descriu experiența ca fiind life-changing. 
Credem că au dreptate!

Pe 10 martie, începe cea de-a 34-a ediție a programului Erisma - Leadership Creativ. Este un program dedicat celor care conduc oameni, echipe sau afaceri. 

Are cele 5 module - Tehnici teatrale, Scriere creativă, Autocunoaștere, Filosofie și Vorbirea în public.

Profesori în program sunt: Horia Roman Patapievici, Rodica Zafiu, Adrian Titieni, Liviu Papadima, Mihaela Gînju și Mugur Ciumăgeanu."

Mai multe detalii despre program și înscrieri pe: http://www.erudio.ro/ro/erisma/  
Pentru înscrieri vă rugăm să contactați echipa Erudio la: contact@erudio.ro
 

Vezi toate stirile