Agenda

ARILOG HUB
editia I, 21 aprilie 2016, Hotel NH Timisoara

Program:

08.30 - 09.00 - welcome coffee si inregistrare participanti

09.00 – 11.00 – sesiunea I: Noul Cod Vamal pregatit pentru start
1 mai 2016 este data de la care operatiunile vamale se vor desfasura conform noilor conditii prevazute de Codul Vamal. Vom aprofunda detaliile despre modificarile esentiale ale Codului Vamal, proceduri de aplicare si impactul acestora asupra companiei dvs.


11.00 - 11.30 – pauza de cafea

11.30 - 13.30 - Lansare Grup de lucru ARILOG Timisoara
Formarea unei structuri profesionale instituite sub umbrela ARILOG pentru identificarea unor solutii, idei, inovatii in randul membrilor si simpatizantilor Asociatiei. Mai jos veti un link catre un chestionar care are ca scop identificarea eventualele situatii cu care se confrunta supply chain-ul companiei pe care o reprezentanti. Raspunsurile la acest chestionar vor fi utilizate ca baza de discutii pentru gasirea unor solutii practice, aplicabile in business.

In cadrul intalnirii din 21 aprilie vom lansa rezultatele chestionarului si impreuna vom stabili calendarul urmatoarelor intalniri de lucru, care se vor desfasura in unitati de productie. La aceste intalniri sunt asteptati reprezentanti ai companiilor de productie, 3PL, transport, furnizori de sisteme IT&C, consultanti, etc. expertiza fiecarui domeniu de activitate fiind foarte importanta in identificarea unor solutii practice.

Link chestionar: http://goo.gl/forms/Pz4gweuVN7

13.30 – pauza de pranz si incheiere eveniment


Noutati

SMART Factory - cum optimizezi operatiunile logistice si de productie?

Automotive Logistics Summit, editia a III-a, 1-2 martie 2018, Hotel Ramada SibiuMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter