Castigatorii editiei 2014

Joi 25 septembrie 2014 a avut loc Gala ARILOG Logistics & Supply Chain Awards, la Palatul Ghika din Bucuresti. Scopul acestei competitii este de a promova si celebra excelenta si inovatia in industriile logistica si supply chain din Romania.

Marii castigatori ai acesti editii a Premiilor ARILOG sunt:

Fashion Days cu proiectul “Logistics and Operations with Style” la categoria Best Logistics Operational
CEVA Logistics cu proiectul “Freight Management Operations - Charter solution” la categoria Best Logistics Team
Fashion Days & DPD cu proiectul “ Delivering Happiness” la categoria Win Win Collaboration

Pentru a putea participa in concurs, companiile au fost nevoite sa se inregistreze cu un proiect deja implementat, astfel incat sa poata fi prezentate rezultatele masurabile. Aceste proiecte au continut mai mullte aspecte referitoare la: achizitii, managementul logisticii si supply chain-ului cum ar fi: aprovizionare, gestiunea stocului, managementul productiei, distributie, transport, depozitare. In cadrul concursului  juriul a cautat situatiile in care, companiile au folosit tehnici inovatoare in abordarea proiectelor, tehnici ale caror rezultate pot fi cuantificate, documentate si probate.

Juriul competitiei a fost format din profesionisti ai industriei, certificati ELA, nivel Senior:
- Andreea Mureseanu
- Daniel Fulas – Head of Logistics, Enel Romania
- Dorin Maxim, Supply Chain Director, Hochland Romania

Proiectele castigatoare vor concura la European Gold Medal in Logistics & Supply Chain – Project of the Year, eveniment ce va fi organizat in aprilie 2015, la Bruxelles.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul sponsorilor: eMag, OTZ, Preciosa, Toyota Material Handling Romania si Wind Soft si cu ajutorul partenerilor media: Cargo Magazin, esupplychain.eu, Intermodal &Logistica, RBT, Transporter, Tranzit si Ziua Cargo


NoutatiMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter