Expozanti

 

     Novensys este specialistul care integreaza doar solutii inteligente in Managementul Informatiei de la cei mai buni dezvoltatori in tehnologie la nivel international. Novensys este experta in transformarea informatiilor brute in unele inteligente, folositoare si aplicabile in mediul de afaceri- acel tip de informatie care arata directii de urmat si care creaza premise pentru evolutia companiei, acea informatie care te ajuta sa iei cele mai bune decizii.

 

      Reprezentanta locala a companiei Oracle s-a deschis in 1995- aceasta fiind prima, cea mai mare companie de software prezenta in Romania. In 2003 Oracle Romania a devenit o ramura a Oracle Corporation, confirmand puterea dezvoltarii sale continue. De la lansarea pe piata locala, Oracle si-a construit o reputatie de inovator pe piata IT, introducand produse si practici moderne in afaceri.

 

      Cefin Logistics Park Arad este situat in partea de Sud a orasului, avand avantajul major al
accesului la viitoarea autostrada / al IV-lea Coridor European.
Suprafata terenului: 94,000 mp.

 

      In ultimii 30 de ani, WDP s-a specializat pe managementul logisticii. WDP este liderul de piaţă belgian şi un important pion european în sectorul dezvoltării şi închirierii de spaţii logistice şi semi-industriale. Depozitele de închiriat sunt specialitatea WDP, liderul de piaţă în Belgia pentru spaţii de depozitare şi depozite.WDP face mai mult decât simpla închiriere de imobile industriale.

 

      Pentru a va indeplini nevoile, am creat S.C Hi-Lo Sisteme de depozitare S.R.L ca parte a Hi-LoStorage System Ltd.,  impreuna cu Planned Systems Ltd.
In momentul de fata, una dintre fabricile mari ce proc sisteme de depozitare in UK
si prima fabrica din Romania si din SE Europei ce produce rafturi de calitate, grupul
HiLo-PSS Group se afla in curs de expansiune in UK, Romania si SE Europei
integrand mixul unic format din produse la calitate, pricepere in designul excelenta
si servicii.
 
 

     Revista Tranzit se adreseaza in special managerului general ( managerului de transport sau managerului de flota in cazul companiilor care se ocupa de trasport-companii import-export, companii de distributie).Revista Tranzit include suplimentele lunare: Transport Persoane, Second-Hand si Utilaje.

 

      Acestea sunt caracteristicile care demonstreaza perfect evolutia, in cei 12 ani, celui mai longeviv grup de presa specializat pe transporturi pe piata din Romania. Daca in 1996, Revista Cargo a inceput prina edita revista Cargo, prima publicatie specializata in Romania in acest domeniu, in momentul de fata, ofera solutii complete in informare, care acopera acest domeniu sub toate aspectele sale.

    

  Esupplychain.eu este partenerul profesionistilor din logistica in dezvoltarea parteneriatelor si colaborarea sistemelor pe termen lung. Esupplychain este un portal super-specializat, oferind informatii in domeniul logistic si pentru domeniul logistic.

 

 

 
 
 

 

 


NoutatiMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter