Expozanti

    

      ORTEC este una dintre cele mai mari companii independente de consultanta si dezvoltare softuri, operand in Operations Research si Management Science. Avand sediul central in Gouda, Olanda, ORTEC are peste 700 de angajati. ORTEC are filiale in Olanda, Belgia, Germania, Franta, SUA si Romania.

 

                                     

 Dexion Hi-Lo Storage Solutions S.R.L., este parte a Construct Group, fabrica principala si furnizor de depozite, arhiva si solutii logistice in Europa. The Group comercializeaza sub branduri de incredere care includ Constructor, HiLo, Dexion, Bruynzeel si Kasten. Dexion Hi-Lo concepe de la simple rafturi la cele mai sofisticate si complete sisteme.

 

 

      Newtec Solutii Informatice, este un dezvoltator de softuri cunoscut. Compania este noua pe piata din Romania, dar nu are o istorie mai mare de 10 ani in Germania dezvoltand produsele 'Berta-Plus'. 'Berta-Plus' este o solida oferta de software cu preturi competitive pentru comertul national si internationaldar si pentru  companiile industriale.

 

 
 
  WDP este lider de piata in Belgia, dar si un jucator in Europa, important pe axa logistica Rotterdam-Brussels-Antwerp-Lille-Paris. WDP construieste un portfoliu     stategic in Cehia si Romania. WDP este cotata la bursa de valori in Brussels si Paris. Este o companie transparenta avand o mare influenta financiara.


 

 

      Revista TRANZIT se adreseaza in special managerilor generali, celor cu putere de decizie (managerilor de transport sau managerilor de flota in cazul in care compania se ocupa cu trasportul, companiilor de import-export, companiilor de distributie). Revista TRANZIT include lunar urmatoarele suplimente: Transport Persoane, Second-Hand si Utilaje si cel mai recent Logistica, incluzand informatii aditionale privind logistica si piata logistica.


 


Esupplychain.eu este partenerul profesionistilor in logistica in dezvoltarea parteneriatelor de durata si retelelor de colaborare pe termen lung. Aceasta reprezinta:

  • Un instrument pentru profesionisti in logistica;
  • Un instrument de marketing si publicitate pentru asiguratoriide produse, echipamente si service folosite in domeniul logistic;
  • Un centralizator al informatiei pentru solutionarea problemelor JIT;
  • O platforma informationala pentru profesionisti.

 

      

      Simelth Business Consulting Center este un foarte tanar furnizor de educatie,cunostinte si instruire pentru industria logistica. SBCC a inceput sa dezvolte portarul logistic dedicat tuturor incepatorilor din acest domeniu si nu numai.

 

 

 

  Acestea sunt caracteristicile care exprima perfect evolutia a peste 12 ani a celui mai    experimentat grup de presa in domeniul transporturilor din Romania. Daca in 1996, Cargo  Magazin a inceput prin a edita revista Cargo, prima revista specializata in Romania, in domeniul transporturilor, in momentul de fata, compania ofera solutii complete care acopera acest domeniu in toate aspectele sale.

 

 

 

 

 

 


NoutatiMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter