Expozanti

 

         

CEVA Logistics asigura solutii logistice pentru companiile nationale si internationale mari si mijlocii in intreaga lume.Ca lider in industrie, CEVA ofera clientilor proiecte complete pentru lantul de aprovizionare si implementare in logistica si gestionare a contractului de transport de marfa, singur sau in combinatie. Reteaua integrata CEVA ofera facilitai in peste 170 de tari si are peste 46.000  de angajati, toti dedicati in a livra constant servicii excelente si solutii logistice.
Detalogic Mobile, parte a grupului Detalogic, este un jucator global pe piata Rugged Mobile Computers, oferind o gama larga de produse, dedicat principalelor domenii de aplicare: solutii de depozitare, automatizare a fortei de munca si retail in magazine. Enterprise Business Solutions, Datalogic Mobile Business Unit, este lider in dezvoltarea completa a serviciilor Self-Shopping si Consumer Relationship Tehnologies pentru ratail cu oferta Shopevolution™.
Mantis, fondata in 1996, in Atena, Grecia, este furnizorul principal de softuri extinse si solutii. Supply Chain Execution pe piatele din Grecia si Cipru avand, de asemenea o presenta semnificativa (prin reteaua partenera si prin propriile centre regionale de competente) in mai mult de 20 de tari in Europa de Est si Centrala, Rusia/CIS, Orientul Mijlociu).
Coca-Cola HBC Romania, membru al Coca-Cola Hellenic Group, ofera imbuteliere, distributie, vanzari, marketing, operational pentru produsele Coca-Cola, fiind lider pe piata de bauturi non-alcoolice din Romania.Coca-Cola HBC Romania imbuteliaza o gama larga de produse Coca-Cola de la bauturi racoritoare carbogazoase (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes), fara acid (Cappy Tempo), nectar (Nectra Cappy), ceai ( Nestea), apa (Dorna Dorna-White Spring, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea (Illy). Produsele Coca-Cola sunt imbuteliate in fabrici localizate strategic in toate regiuni: Ploiesti, Timisoara si Worcester.

Esupplychain.eu este partenerul profesionistilor in logistica in dezvoltarea parteneriatelor de durata si retelelor de colaborare pe termen lung. Aceasta reprezinta:

  • Un instrument pentru profesionisti in logistica;
  • Un instrument de marketing si publicitate pentru asiguratoriide produse, echipamente si service folosite in domeniul logistic;
  • Un centralizator al informatiei pentru solutionarea problemelor JIT;
  • O platforma informationala pentru profesionisti.
Simelth Business Consulting Center este un foarte tanar furnizor de educatie, cunostinte si instruire pentru industria logistica. SBCC a inceput sa dezvolte
portarul logistic dedicat tuturor incepatorilor din acest domeniu si nu numai.
Acestea sunt caracteristicile care exprima perfect evolutia a peste 12 ani a celui mai experimentat grup de presa in domeniul transporturilor din Romania. Daca in 1996, Cargo  Magazin a inceput prin a edita revista Cargo, prima revista specializata in Romania, in domeniul transporturilor, in momentul de fata, compania ofera solutii complete care acopera acest domeniu in toate aspectele sale.
ORTEC este una dintre cele mai mari companii independente de consultanta si software, operand in Operations Research si Management Science. Avand sediul central in Gouda, Tarile de Jos, ORTEC, are peste 700 de angajati. ORTEC are filiale in Tarile de Jos, Belgia, Germania, Franta, SUA si Romania.
Revista TRANZIT se adreseaza in special managerilor generali, celor cu putere de
decizie (managerilor de transport sau managerilor de flota in cazul in care compania se ocupa cu trasportul, companiilor de import-export, companiilor de distributie). Revista TRANZIT include lunar urmatoarele suplimente: Transport Persoane, Second-Hand si Utilaje si cel mai recent Logistica, incluzand informatii aditionale privind logistica si piata logistica.
WDP este lider de piata in Belgia, dar si un jucator in Europa, important pe axa logistica Rotterdam-Brussels-Antwerp-Lille-Paris. WDP construieste un portfoliu stategic in Cehia si Romania. WDP este cotata la bursa de valori in Brussels si Paris. Este o companie transparenta avand o mare influenta financiara
Novensys este specialistul care integreaza doar solutii inteligente in Managementul Informatiei de la cei mai buni dezvoltatori in tehnologie la nivel international. Novensys este experta in transformarea informatiilor brute in unele inteligente, folositoare si aplicabile in mediul de afaceri- acel tip de informatie care arata directii de urmat si care creaza premise pentru evolutia companiei, acea informatie care te ajuta sa iei cele mai bune decizii.
ZIUA CARGO este o revista dedicata specialistilor si in acelasi timp fanilor domeniului. Revista include domeni cu mari segmente: trasportul bunurilor, logistica, constructii, transportul pasagerilor. Revista este lunara, este distribuita la nivel national si se adreseaza proprietarului sau managerului afacerii de transport dar si altor comapanii sau publicului larg.
Grupul Vel Pitar este lider pe piata brutariilor si un jucator important in domeniul
fabricarii si distributiei de biscuiti, napolitane, torturi siprajituri din aluat. Povestea grupului a inceput cand fondul investititei, Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania, de New Century Holdings (NCH), a cumparat doua companii mari din industria brutariei si a morarituluui, Mopariv Ramnicu Valcea si Berceni Bucharest.
OTZ Logistisc isi propune sa conduca si sa managerieze activitatile de distributie stocuri primare si secundare si totodata transportul national care acopera bunurile destinatarilor. Integrated Logistics asigura beneficii multiple clientilor pe tot parcursul lantului logistic-vanzari, optimizand si dezvoltand proiecte personalizate care pot include una sau mai multe elemente: transport materii prime, depozitarea produsului finit, co-ambalare, distribuţie primară şi secundară, cross-docking), în funcţie de cerinţele specifice ale fiecărei zone de activitate.
Railport Arad isi propune sa joace un rol important ca operator de terminale cheie din regiunea ECE si doreste sa devina furnizor lider in cele mai multe zonele industriale in curs de dezvoltare din România, concentrandu-se pe deservirea traficului de containere de peste mari. Railport Arad este hotarata sa devina o solutie alternativa reala in procesul de transport combinat si vrea sa ofere transport ecologic contribuind la strategia europeană  de trecerea fluxurilor de marfuri de la transportul rutier la cel feroviar.
GTI Logistics a fost fondata in anul 2003 ca operator de livrare, de distributie si depozitare a domeniului general de bunuri. Dupa numai 3 ani de la infiintarea sa, ca urmare a seriozitatii echipei  si a profesionalismului, dar si ca urmare a cerintelor partenerilor, GTI Logistic a avut o dezvoltare rapida, inregistrand an de an, un volum dublu de activitate.
Henkel opereaza la nivel mondial cu branduri de top si tehnologii in trei domenii de activitate: Spalatorie & Home Care, cosmetice/toalete si Tehnologii Adezivi. Fondata in 1876, Henkeldetine pozitia de lider pe piata atat la nivel global, in intreprinderile industriale si de consum, cu bine-cunoscute branduri precum Persil, Schwarzkopf si Loctite. Henkel Romania, o filiala a Henkel Central Eastern Europe, are in prezent 530 de angajati,  portofoliul său cuprinzand peste 30 de marci, mii de produse, de la cosmetice, detergenti, adezivi tehnologii la comercial şi profesional.
Holcim (Romania) SA este o companie dinamica si moderna, care s-a dovedit a fi inovatoare si profesionista prin aducerea pe piata romaneasca produse extrem de apreciate si servicii.
Compania detine si opereaza doua fabrici de ciment din Campulung si Alesd, o statie de macinare de la Turda, un terminal de ciment in Bucuresti, 20 plante beton deja mixate ecologice, cinci statii de agregate si doua statii de lianti speciali.

 


Noutati

SMART Factory - cum optimizezi operatiunile logistice si de productie?

Automotive Logistics Summit, editia a III-a, 1-2 martie 2018, Hotel Ramada SibiuMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter