Sponsori / Expozanti

Sponsorizarea Conferinței ARILOG plaseaza compania dumneavoastra intr-o poziție de autoritate si va permite sa va construiti si sa va consolidați relațiile, vizibilitatea și reputația cu clienți importanți.

#EXPUNERE

Beneficiati de o gama larga de activitati de marketing si PR desfasurate inainte, in timpul si dupa eveniment, toate incorporand marca dumneavoastra. Creati si consolidati gradul de constientizare a marcii dvs. pentru o audienta vasta care conteaza in logistica, in lantul de aprovizionare si in zonele conectate.

# DEZVOLTAREA RELATIILOR
Generati potentiali clienti si construiti realtia cu cei existenti, avand acces direct la lideri din industrie si personal emergent: interactionati si sa discutati despre cele mai recente oportunitati.

# INTALNIRI UNU LA UNU
In functie de profilul fiecarui invitat va prezentam participantii care va cauta solutiile, asigurandu-ne de confirmarea fiecarei dintre intalnirile dvs. vizate.

Avantaje

#Creati-va propriul profil de furnizor: cine sunteti, ce faceti si ce va diferentiaza intr-un mediu de afaceri profesionist de cinci stele.

#Asigurati-va locul in calitate de lider de opinie pentru domeniile logistica si supply chain, adresandu-va unei audiente care face industria sa se invarta, cu ajutorul unei prezentari sau intr-o discutie in grup.

# Participantii cauta solutia pentru nivelul urmator de eficienta - ei participa la eveniment pentru a gasi tehnologii inovatoare, echipamente si instrumente de management. Fii prezent!

# Cimentati pozitia companiei dvs. ca jucator cheie in logistica si supply chain, pozitionandu-va marca in fata unui public tinta.

In baza implicarii companiei sponsor in activitatea ARILOG, membrii nostri beneficiaza de diverse facilitati financiare. 


Contactati-ne astazi pentru a obtine cel mai bun pachet pentru compania dvs.:

# Oana Nae – Executive Manager | 0740 199 919; office@arilog.ro


NoutatiMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter