Premii 2012

          In  competitia anuala se pot inscrie persoanele fizice, companiile si organizatiile care isi desfasoara activitatea in Romania.

     Obiective

         Castigatorii premiilor nationale pot concura la selectiile europene! Castigatorii editiei Arilog Logistics & Supply Chain Awards 2012 vor putea depune dosarele in decembrie 2012 pentru premiile internationale ELA 2013.
 

     Cum te inregistrezi

           Participarea la “Arilog Logistics & Supply Chain Awards” este gratuita. Te poti inregistra in concurs completand formularul de inregistrare de pe site-ul www.arilog.ro, pana la data de 15 iulie 2012. Dupa primirea formularelor de inregistrare, fiecare candidat va primi pe e-mail confirmarea inscrierii.

Proiectul trebuie depus pana pe 10 august 2012.

La sfarsitul conferintei se vor acorda urmatoarele premii:

 

 Best Logistics & Operational Excellence Award

      Juriul cauta sa identifice exemple de situatii in care companiile au folosit tehnici inovatoare in abordarea unei provocari importante a supply chain-ului, tehnici ale caror  rezultate pot fi cuantificate si dovedite ca sustenabile din punctul de vedere al reducerii costurilor, veniturilor, satisfactiei clientului, etc. De asemenea, sunt vizate aspecte legate de definirea standardelor serviciilor oferite si de remedii adecvate daca standardele nu sunt indeplinite, precum si abilitatea de a oferi solutii personalizate pentru marfuri ce nu se incadreaza in categoria standard de produse.
Realizarea unei cresteri a profitului, maximizarea satisfactiei clientului, reducerea costurilor, cresterea cotei de piata si obtinerea pozitiei de lider prin implementarea strategiilor in supply chain sunt elemente esentiale ce vor fi evaluate in procesul de jurizare a proiectelor.
          Alte elemente analizate: componentele masurabile ale implementarii proiectului in supply chain prin intermediul rezultatelor (indice de rotatie al stocului, disponibilitate, etc.), prin planificarea vanzarilor si operatiunilor si prin infrastructura  IT.
Castigatorul acestui premiu demonstreaza ca: este un leader cu expertiza, are un spirit inovator, ofera servicii de inalta calitate, dispune de management excelent in relatia cu clientul, oferind incredere totala partenerilor.
Se analizeaza varietatea si utilitatea gamei de produse, stabilirea standardelor de performanta si comunicarea clara a acestora catre expeditor, rezolvarea rapida si echitabila a problemelor aparute in cazul in care standardele nu sunt indeplinite, precum si utilizarea efectiva a sistemelor IT.
Vor fi analizate si:

 

Win-Win Collaboration Award

       Acest premiu recunoaste parteneriatul a doua companii in obtinerea rezultatelor in supply chain,   rezultate ce imbunatatesc performanta afacerii. Urmarind sa identifice modul in care problemele au fost rezolvate prin folosirea de noi procedee sau tehnici, acest premiu recompenseaza un parteneriat real, mai ales la nivel de incredere intre companii.
Ambele parti trebuie sa aiba o abordare flexibila in ceea ce priveste termenii contractului astfel incat sa-si ofere sprijin si sa imparta riscurile si recompensele. Acest premiu recompenseaza o relatie benefica pentru ambele parti bazata pe angajamentul companiilor care a condus la rezultate substantiale.
Vor fi analizate si:


  Logistics Team of the Year Award

      Se acorda echipei/departamentului care a adus imbunatatiri majore in departamentul de supply-chain al unei companii non-logistice sau in departamentul de logistica dintr-o companie 3PL, fie prin aptitudinile manageriale ale leader-ului, fie prin viziunea creatoare sau prin depunerea unui efort suplimentar în indeplinirea atributiilor.
Acest premiu recompenseaza rezultatele unei echipe remarcabile care s-a organizat exemplar si a preluat initiativa in departamentul de supply chain contribuind astfel la imbunatatirea operatiunilor companiei pentru care lucreaza, maximizand profitul acesteia. Recomandari de la compania-mama, clienti si furnizori sunt binevenite. 

Vor fi analizate si:

Pentru informatii complete apasati aici:

 

In seara de 30 Octombrie 2012, prima din cadrul Conferintei Internationale ARILOG Logistics & Supply Chain 2012, editia aniversara 10 ani, intr-un cadru festiv, au fost decernate premiile  ARILOG LOGISTICS & SUPPLY CHAIN AWARDS 2012:

Best Logistics and Operational Excellence Award 2012

Castigator: ENEL DISTRIBUTIE cu proiectul "Optimizarea Supply Chain in reteaua de Distributie e Energiei Electrice"

Win-Win Collaboration Award 2012

Castigator: KLG Europe – RENANIA

 

Castigatorul acestei editii a ARILOG LOGISTICS & SUPPLY CHAIN AWARDS 2012, sectiunea Best Logistics and Operational Excellence Award 2012, va reprezenta Romania mai departe la premiile European Award for Logistics Excellence 2013, prin depunerea proiectului pana la termenul anuntat, decembrie 2012.

Felicitari castigatorilor si succes mai departe!

Juriul care a analizat candidatii la premiile anului 2012 a fost compus din:

- Carmen Marinache - Manager Departament Expeditii Feroviare, Express Interfracht
- Dana Midvichi - Commercial Manager, International Lazar Logistics
- Gabriel Mistodie - Editorial Manager, revista Truck&Van
- Marilena Matei - Director General, revista Tranzit
- Meda Borcescu - Editor General, revista Ziua Cargo
- Romeo Dumitru - Vicepresedinte, ARILOG
- Silvia Teodorescu - General Manager, revista Transporter
- Viorica Tacalau - Director Dezvoltare, OTZ Central
- Vladimir Badic - IT Business partner & Innovation for Supply, Unilever

Castigatorii anului 2011 la ARILOG LOGISTICS & SUPPLY CHAIN AWARDS:

Best Logistics and Operational Excellence Award 2011

 Castigator: DB Schenker Romtrans

 Win-Win Collaboration Award 2011

 Castigator: KLG Europe – Orange Romania

 

Castigatorii anului 2010 la ARILOG LOGISTICS & SUPPLY CHAIN AWARDS

Best Logistics and Operational Excellence Award 2010

Castigator: Groep H.Essers Romania cu proiectul: “Innovative systems for supply chain performance”

Win-Win Collaboration Award 2010

CastigatorOTZ Logistics Group British American Tobacco Romania Investment – a successful partnership 


Noutati

SMART Factory - cum optimizezi operatiunile logistice si de productie?

Automotive Logistics Summit, editia a III-a, 1-2 martie 2018, Hotel Ramada SibiuMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter