Partener Academic

Participantii la eveniment vor beneficia de un discount de 25% pentru programul Executive MBA care va incepe in noiembrie 2015.

Universitatea Sheffield este o institutie de invatamant, britanica, de top situata in Sheffield, Marea Britranie, clasata in "Top 100 universitati din lume" si in "Top 10 Universitati din Marea Britanie pentru puterea de cercetare". Universitatea din Sheffield cuprinde 6 facultati academice. Cinci facultati sunt in Marea Britanie si o facultate, mai exact CITY College, este Facultatea Internationala a Universitatii, cu sediul in Salonic, Grecia.

Programul de Executive MBA este in prezent disponibil prin Facultatea Internationala in 4 tari (Grecia, Serbia, Romania, Ucraina). Acesta a fost proiectat exclusiv pentru managerii executivi cu experienta si se desfasoara numai in week-end (vineri seara, sambata si duminica), o data pe luna. Prin urmare, un student poate urma un program educational foarte apreciat, fara a-si intrerupe angajamentele de lucru. Unicitatea programului consta in abordarea holistica a educatiei, deoarece ofera o intelegere larga a conceptelor de afaceri si management, cu un accent puternic pe formularea si implementarea strategiei de afaceri. Acest lucru se realizeaza:

a) prin structura cursului si continutul care include 14 de unitati predate si un proiect de dizertatie sau de business

b) printr-un program de dezvoltare a competentelor, care este proiectat exclusiv pentru a satisface nevoile unui manager care actioneaza intr-un mediu globalizat, oferind astfel elevilor abilitatile soft skills necesare, precum si cu oportunitati de networking international de valoare.

In Bucuresti, programul MBA este disponibil din 2006. Costul MBA-ului la care se aplica discountul de 25% este de 14.950 euro. Studiile dureaza doi ani si au frecventa de un week-end pe luna (vineri seara, sambata si duminica); acestea se desfasoara la Hotel Hilton Bucuresti. La fiecare curs este prezenta o echipa de 3 lectori de diverse nationalitati (UK, SUA, Canada) avand studii bogate in domeniu si o epxerinte profesionala de invidiat.

Detalii despre programele disponibile puteti gasi AICI si AICI


Noutati

SMART Factory - cum optimizezi operatiunile logistice si de productie?

Automotive Logistics Summit, editia a III-a, 1-2 martie 2018, Hotel Ramada SibiuMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter