Premii

Misiunea ARILOG este de a promova si celebra proiectele logistice din Romania. Incurajam toate companiile, fie ca fac parte dintr-un grup international sau sunt organizatii mici, sa povesteasca si sa se mandreasca cu proiectele pe care le-au implementat. Consideram ca si in Romania se creeaza performanta la standarde internationale. Competitia este deschisa pentru orice tip de companie care activeaza in industria logistica si de supply chain sau care are un departament logistic in organizare, dar si pentru organizatii care au integrate operatiuni de supply chain. Conditia de membru ARILOG nu este obligatorie. Participarea in concurs este gratuita.


Descarca AICI prezentarea generala a competitiei.

Categorii concurs si criterii de jurizare:

Supply Chain Excellence Award - descarca AICI criteriile de jurizare

Best Logistics & Operational Excellence - descarca AICI criteriile de jurizare

Professional of the Year Award - descarca AICI criteriile de jurizare


La editia din 2014 a Premiilor ARILOG, compania Fashion Days a castigat categoriile Best Logistics & Operational Excellence si Win Win Partnership, calificandu-se in competitia European Gold medal in Logistics & Supply Chain. In data de 22 aprilie 2015, a avut loc la Bruxelles Gala de decernare a Premiilor Europene, iar compania Fashion Days a castigat locul al III-lea, concurenta fiind reprezentata de proiecte din toate tarile europene, membre ELA.

Este pentru prima data cand un proiect recomandat de ARILOG - Asociatia Romana de Logistica ocupa un loc pe podiumul european. Acest fapt trebuie sa incurajeze toate companiile din Romania, fie ca fac parte dintr-un grup international sau sunt organizatii mici, sa povesteasca si sa se mandreasca cu proiectele pe care le-au implementat.


Noutati

7 evenimente, o singura destinatie: TransLogistica Expo!

12-14 octombrie 2017, Romexpo Bucuresti

AEO Forum - Asociatia Operatorilor Economici Autorizati

la inceputul acestui an a luat fiinta AEO Forum, organizatie care isi propune constituirea unei platforme comune pentru dezbaterea orientarilor si normelor descrise in legislatia ce face referire la ...

ARILOG Hub, 26 iulie 2017, Brasov

ARILOG si HTSS va invita la un eveniment dedicat sistemelor tehnologice si informaticeMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter