Tematica

In ziua de azi, intr-o lume automatizata aflata intr-o continua miscare, inovarea  nu reprezinta un lux, ci o necesitate.  Capacitatea de a invata si de a inova rapid este una dintre putinele surse durabile de avantaj competitiv si atunci cand te opresti din a invata, nu mai poti fi un leader. Dar care sunt motivele care va tin treji noaptea? Conform Logistics & Supply Chain Magazine, topoul motivelor care stau la baza insomniilor managerilor din logistica si supply chain sunt:

1. Inventory Management and Planning
2. Demand Management and Forecasting
3. Supply Chain Network Optimisation
4. Supply Chain Segmentation
5. Training and Development
6. Supply Chain Risk Management
7. Sales and Operations Planning
8. Performance Improvements in Warehouses and RDC’s
9. Material Purchase Price Reductions
10. Green Supply Chains


Managerii sunt intotdeauna atenti la identificarea inovatiilor cu scopul de a crea eficienta operationala si a creste veniturile, in timp ce experienta clientului se imbunatateste. La sfarsitul zilei insa, totul poate fi o mare greseala…asta pana cand solutia identificata functioneaza. Aceasta este inovarea. Greseli, experimente, erori. Pana cand functioneaza. Niciodata nu trebuie evitate lucrurile care nu functioneaza.  In schimb, greselile trebuie imbratisate pana cand solutia potrivita este descoperita. (Seth Godin)

Gasirea unui echilibrul intre cresterea afacerii si eficienta operationala este o provocare. Va asteptam la editia a 14-a a Conferintei ARILOG Logistica & Supply Chain pentru a impartasi experiente si pentru a intra in contact cu colegii dumneavoastra de breasla.


NoutatiMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter