Premii

Misiunea ARILOG este de a promova si celebra proiectele logistice din Romania. Competitia este deschisa pentru orice tip de companie care activeaza in industria logistica si de supply chain sau care are un departament logistic in organizare, dar si pentru organizatii care au integrate operatiuni de supply chain. Conditia de membru ARILOG nu este obligatorie. Participarea in concurs este gratuita.

Descarca AICI prezentarea generala a competitiei.

Categorii concurs si criterii de jurizare:

Date limita:

Realizari

In cadrul editiei 2014 a European Gold medal in Logistics & Supply Chain, categoria Professional of the Year, domnul Dragos Geletu - Managing Partner KLG Europe Logistics si Vicepresedinte ARILOG (la acea data Presedinte in functiune), a obtinut titlul de vicecampion la categoria mentionata, datorita meritelor profesionale si a unei cariere remarcabile in industria logistica.

In cadrul editiei 2015 a European Gold medal in Logistics & Supply Chain, categoria Project of the Year, compania Fashion Days a obtinut locul al III-lea cu proiectul "Logistics and Operations with Style", concurenta fiind reprezentata de proiecte din toate tarile europene, membre ELA.


NoutatiMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter