Vizite la structuri logistice

Anul acesta, in cadrul EUROLOG, vom organiza mai multe vizite la diverse structuri logistice si de productie, oferind posibilitatea tuturor participantilor de a vedea exemple de bune practici si inovatii in companiile din Romania. Vizitele vor avea loc in data de 30 martie, dupa ora 13.30. Vom reveni in curand cu detalii spre program.

Toate vizitele au loc in acelasi timp. Pentru a putea participa este obligatoriu sa va inregistrati, alegand structura pe care doriti sa o vizitati.

Farmexim este prima companie de import si distributie de produse farmaceutice de pe piata romaneasca, infiintata in anul 1990, in Bucuresti.
In prezent Farmexim este cel mai mare distribuitor de produse farmaceutice cu capital 100% romanesc si a inregistrat in 2016 o cifra de afaceri de peste 1,85 miliarde de lei si un profit de 18 milioane lei.
Pentru ca de serviciile Farmexim sa poată beneficia, in conditii optime de timp, clientii de pe intreg teritoriul Romaniei, activitatea de distributie este asigurata la nivel national de cele 12 puncte de lucru din principalele orase ale tarii: Oradea, Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov, Constanta, Galati, Bacau, Iasi, Ploiesti, Craiova si Bucuresti.
Prin flota auto proprie, formata din 350 de autoturisme si autoutilitare, Farmexim asigura furnizarea a 7000 de produse farmaceutice existente in portofoliu, catre un numar de peste 3.900 de clienti - farmacii cu circuit deschis si de spital, drogherii, plafare si depozite de medicamente, la peste 6600 puncte de livrare.
   
In 1993, Philip Morris International a deschis un birou in Bucuresti, iar patru ani mai tarziu a fost construita o fabrica ultramoderna in Otopeni. Astazi avem aproximativ 40 de variante de marci si un numar de aproximativ 800 de angajati in intreaga tara.

 


Noutati

SMART Factory - cum optimizezi operatiunile logistice si de productie?

Automotive Logistics Summit, editia a III-a, 1-2 martie 2018, Hotel Ramada SibiuMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter