Forum 2010

Forum ARILOG - DEXION Hi-Lo- 25 iunie 2010
"Alegerea corecta a sistemului de rafturi - o privire dincolo de costul initial"


 

    ARILOG si DEXION Hi-Lo STORAGE SOLUTIONS va invita in data de 25 iunie, incepand cu ora 12.00, la cel de-al doilea Forum Arilog al anului 2010, pentru un networking profesional interactiv. Evenimentul va fi gazduit de echipa DEXION Hi-Lo STORAGE SOLUTIONS la fabrica din Strada Campului nr. 1A, Rasnov, Jud. Brasov.
In urma evenimentului veti afla de la specialistii in depozitare:

● Care sunt ultimele noutati in domeniul depozitarii si al manipularii
● Care este cea mai potrivita solutie de depozitare pentru activitatea / nevoile dumneavoastra si de ce pretul nu  trebuie sa constituie singurul argument in alegerea unui sistem
● Cum sa optimizati spatiul de depozitare pentru a obtine maximul de eficienta pentru depozitul dumneavoastra
● Cum trebuie sa organizati activitatea intr-o hala pentru a asigura o operativitate maxima a fluxului de marfuri

Program:
11.30 - 12.00 inregistrare participanti
12.00 - 13.30 sesiune prezentari: Cristian Androne - Sales Manager Romania, Dexion Hi-Lo Storage Solutions
                                                     Romeo Dumitru - Presedinte Arilog
13.30 - 14.30 turul fabricii Dexion Hi-Lo
14:30 - 15.30 discutii libere
*programul se poate modifica, in cazul prelungirii discutiilor, peste ora prevazuta.

    Organizand aceste evenimente ARILOG doreste sa intareasca comunicarea intre membrii sai,  oferindu-le oportunitatea de a-si mari numarul conexiunilor si potentialilor parteneri de afaceri si incuranjand schimbul de informatii si impresii referitoare la industria logistica.
Evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 25 de membri si simpatizanti Arilog, interesati sa afle care sunt ultimele noutati in domeniul manipularii si depozitarii, despre optimizarea spatiului de depozitare pentru obtinerea maximului de eficienta in depozit, precum si despre criteriile de alegere a rafturilor.
Intalnirea s-a incheiat cu vizitarea fabricii Dexion.
   Pentru informatii suplimentare, puteti vizita pagina de contact Dexion, http://www.dexion.ro/ro/Contact.html , unde puteti gasi o harta detaliata, precum si numere de telefon de contact, in caz ca aveti nevoie de asistenta.
ARILOG organizeaza aceste evenimente pentru a intari comunicarea intre membrii sai si pentru a le oferi posibilitatea de a-si mari numarul conexiunilor si potentialilor parteneri de afaceri din domeniu, pentru a schimba informatii referitoare la solutiile adoptate de catre ceilalti membri la problemele actuale ale companiilor.

    Dexion Hi-Lo Storage Solutions este membru al Constructor Group, cel mai important producator si furnizor de solutii pentru depozitare, arhivare si logistice din Europa. Grupul activeaza  sub o serie de marci cunoscute, care includ Constructor, Dexion, Bruynzeel şi Kasten.
Dexion Hi-Lo proiecteaza, produce si instaleaza sisteme de depozitare, oferind solutii inovatoare la
preturi competitive si o calitate ridicata, de la stelaje simple pana la cele mai sofisticate si mai complexe sisteme. Compania ofera in Romania solutiile de depozitare de inalta calitate pentru birouri si arhive realizate de catre Bruynzeel, precum si solutiile de depozitare automate de ultima generatie produse de fabrica grupului din Finlanda.

      Fabrica   se intinde pe o suprafata  de 12,500 mp in Rasnov, judetul Brasov. Investitie totala de € 12,000,000 in locatie si  echipamente noi. Noua linie de laminare, Gasparini, permite schimbarea setarilor pentru diferite repere intr-un timp scurt.
  Fasiere si laminare la rece proprie, eficientizeaza procesul de aprovizionare. Vopsirea se realizeaza automat in camp electrostatic.  Productie proprie a diferitelor tipuri de accesorii. Certificare TUV in concordanta cu ISO 9001 Certificat in Iunie 2007.

ARILOG este o organizatie voluntara, profesionala si educationala non-profit, care isi propune promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti indiferent de industrie precum si cresterea vizibilitatii acesteia in peisajul economic romanesc si international.
Prin aceasta contribuie la cresterea si recunoasterea nivelului profesional al membrilor sai si ofera totodata o platforma de lucru pentru schimburi de informatii  si experiente  cu alti  profesionisti recunoscuti  astfel incat sa fie identificate solutii  care sa ajute firmele de profil (si nu numai) sa-si îmbunatateasca nivelul de calitate al activitatii, productivitatea si prin aceasta nivelul de competitivitate.


Noutati

SMART Factory - cum optimizezi operatiunile logistice si de productie?

Automotive Logistics Summit, editia a III-a, 1-2 martie 2018, Hotel Ramada SibiuMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter