Forum 2011

ARILOG – KUEHNE+NAGEL - UNILEVER
14 aprilie 2011

 

   ARILOG, KUEHNE+NAGEL si UNILEVER au organizat in ziua de 14 februarie 2011, primul Forum al anului2011, eveniment care a constituit un prilej de networking profesional  interactiv intre membrii si simpatizantii asociatiei. Evenimentul a fost gazduit de compania germana KUEHNE+NAGEL care opereaza noul depozit UNILEVER HPC situat in Ploiesti West Park.
    Evenimentul a inceput cu prezentarea asociatiei ARILOG si a activatii acesteia planificata pentru anul 2011. Apoi, au urmat prezentarile companiilor implicate in proiect: ALLINSO GROUP, UNILEVER  si  KUEHNE+NAGEL, precum  si  exemple de  bune practici in depozitare implementate de operatorul logistic Kuehne+Nagel pentru clientul sau Unilever, divizia de produse de ingrijire personala si de curatenia locuintei (HPC).

  Evenimentul s-a bucurat de participarea a ~ 80 de persoane interesate de modul in care este gestionat supply chain-ul uneia dintre cele mai importante companii de pe piata bunurilor de
larg  consum.  Intalnirea  s-a  incheiat  cu  vizitarea  depozitului
UNILEVER.
     Organizand aceste evenimente, ARILOG doreste sa intareasca comunicarea intre membrii si simpatizantii sai, oferindu-le oportunitatea de a-si mari numarul conexiunilor si potentialilor parteneri  de  afaceri  si  incuranjand  schimbul  de  informatii  si impresii referitoare la industria logistica.

    Urmatorul forum ARILOG va fi organizat in luna iunie 2011. Asteptam implicarea membrilor pentru reusita evenimentelor!
ARILOG este o organizatie voluntara, profesionala si educationala non-profit, care isi propune promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti indiferent de industrie precum si cresterea vizibilitatii acesteia in  peisajul economic romanesc si international.
   Prin aceasta contribuie la cresterea si recunoasterea nivelului profesional al membrilor sai si ofera totodata o platforma de lucru pentru schimburi de informatii si experiente cu alti profesionisti recunoscuti astfel incat sa fie identificate solutii care sa ajute firmele de profil (si nu numai) sa-si imbunatateasca  nivelul de calitate al activitatii, productivitatea si prin aceasta nivelul de competitivitate.     


Noutati

SMART Factory - cum optimizezi operatiunile logistice si de productie?

Automotive Logistics Summit, editia a III-a, 1-2 martie 2018, Hotel Ramada SibiuMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter