Forum 2014

Tendinte in industria sistemelor de depozitare

In urma succesului raportat in urma colaborarii anterioare, Dexion si Arilog au decis sa repete evenimentul axat pe logistica sistemelor de depozitare, aducand mai multi invitati, mai multe tematici abordate precum si o serie noua de sisteme inovative pentru depozitare si manipulare.


Va invitam pe data de 11 Martie 2014, incepand cu ora 11, la Rasnov, Judetul Brasov sa va reintalniti cu specialistii industriei sistemelor de depozitare. 

Tematici abordate in cadrul evenimentului:
• Optimizarea halei – maximizarea utilizării spatiului
• Tendinte in domeniul sistemelor de depozitare
• Inspectia rafturilor – observarea din timp a problemelor
• Discutie deschisa: Identificarea necesitatilor de viitor in domeniul logisticii halelor
• De asemenea, sunteti liberi sa sugerati noi tematici ce pot fi discutate in cadrul acestei intalniri.

In cadrul evenimentului veti putea face un tur al fabricii Dexion, unul dintre cele mai importante centre de productie a sistemelor de depozitare din Europa Centrala si de Est si veti putea vedea in realitate si testa o serie de produse inovatoare pentru optimizarea depozitarii si manipularii bunurilor.

Pentru a va rezerva locul in cadrul evenimentului, va invitam sa trimiteti un E-mail cu datele dumneavoastra de contact si numarul de locuri dorite la office@arilog.ro. Participarea la eveniment este gratuita.

Despre Dexion

Compania Dexion este prezenta in Romania din 2006, perioada in care a devenit unul dintre liderii Sud-Est Europeni in domeniul proiectarii, productiei si comercializarii diferitelor sisteme de depozitare, de la stelaje pentru paleti la solutii pentru arhivare. Dexion oferă solutii de depozitare, produse atat la fabrica din Romania, cat si la fabricile grupului din Olanda, Finlanda si Germania.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati http://www.dexion.ro.


Noutati

SMART Factory - cum optimizezi operatiunile logistice si de productie?

Automotive Logistics Summit, editia a III-a, 1-2 martie 2018, Hotel Ramada SibiuMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter