Forum Groupama Asigurari - ARILOG

Solutii pentru transportatori, pentru flotele auto si pentru protectia angajatilor

ARILOG va invita la cel de-al doilea Forum din acest an, gazduit de compania Groupama Asigurari, noul membru al asociatiei.

Evenimentul va avea loc in data de 10 Iulie 2014, incepand cu ora 15.00, la sediul companiei gazda din Str. Mihai Eminescu nr. 45, sector 2, Bucuresti

Tema principala abordata in cadrul evenimentului este asigurarea tip umbrela, pentru un operator logistic si subcontractorii sai. Dintre vorbitori:
• Cristian Ianitchi - Senior Underwriter Special Risks
• Cristian Hristu - Manager Subscriere Auto
• Dragos Galos - Director Programe Vanzari Asigurari Viata si Sanatate

ARILOG organizeaza acest eveniment pentru a intari comunicarea intre membrii sai si pentru a le oferi posibilitatea de a-si mari numarul conexiunilor si potentialilor parteneri de afaceri din domeniu, precum si pentru a schimba informatii in cadrul sesiunilor active de networking.
Pentru a va rezerva locul in cadrul evenimentului, va invitam sa trimiteti un E-mail cu datele dumneavoastra de contact si numarul de locuri dorite la office@arilog.ro. Participarea la eveniment este gratuita, iar locurile sunt limitate pentru 30 de persoane.

Despre Groupama Asigurari

Groupama Asigurari este unul dintre liderii pietei de profil din Romania. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii financiare din Europa, cu peste 13 milioane de clienti si 34.000 de angajati, la nivel global. De la data înfiintarii sale, la finele secolului XIX, în vederea deservirii comunitatii agricole, Groupama s-a transformat într-un jucator de top pe piata din Franta, extinzandu-si în acelasi timp operatiunile internationale în 11 tari.

Promotor al parteneriatelor pe termen lung, Groupama Asigurari ofera clientilor PF, IMM si corporate servicii integrate prin asigurari care acopera toate domeniile de interes, asigurari generale, proprietati si auto, asigurari de persoane, asigurari de viata si asigurari de sanatate. Un segment important pentru companie, transporturile beneficiaza de o gama variata de asigurari de la RCA si Casco, Asigurarea vehiculelor feroviare, maritime si fluviale, Asigurarile Cargo si CMR pana la Asigurarile de raspunderi civile.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.groupama.ro


NoutatiMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter