Utile

Obiectivul primar al Asociatiei Romane de Logistica, ARILOG, este sa atraga atentia asupra problemelor si tendintelor din logistica si supply chain si sa incurajeze dezbaterea lor publica. Activitatile ARILOG se concretizeaza si in forumuri, conferinte, seminarii la care sunt invitati diversi vorbitori, audienta fiind formata din membri si simpatizanti, majoritatea specialisti in logistica:
1. directori de logistica, directori de operatiuni, directori de achizitii, manageri regionali si locali;
2. directori executivi;
3. persoane din departamentele de vanzari ale unor firme furnizoare de echipamente de logistica, de servicii imobiliare;
4. studenti care se specializeza in transporturi si logistica;
5. reprezentanti mass-media;
6. reprezentanti ai institutiilor publice din domeniu sau ale altor asociatii europene.
   Participantii sunt interesati de studii de caz si de practicile cele mai bune aplicate de alte companii. Discursurile vorbitorilor au o durata de 20-40 de minute si la finalul fiecarei sesiuni exista o dezbatere pe subiectul prezentat. Este de preferat ca prezentarile sa fie in limba romana sau in limba engleza. Persoanele din audienta asteapta informatii si cunostinte practice prezentate intr-un mod profesionist si doresc ca ideile sa fie aplicabile sau metodele sa fie utilizabile.

Descarca de AICI Ghidul vorbitorului la evenimentele ARILOG.


NoutatiMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter