Tematica

Incepand cu anul 2013, ARILOG s-a aliniat tarilor membre ELA cu organizarea evenimentului Ziua Logisticianului. Ne dorim ca prin acest eveniment sa descoperim oamenii din spatele deciziilor care sunt luate in fiecare zi in industrie. Evenimentul este o noutate pentru tipurile de activitati cu care v-am obisnuit. In fiecare an vom organiza o iesire in aer liber, in care sa avem ocazia sa ne cunoastem si sa ne distram.

Va asteptam la editia a IV-a a evenimentului "Ziua Logisticianului", pe 25 septembrie 2016, la complexul agro-turistic Acacia Village din Ogrezeni, Jud. Girugiu. Multi dintre voi stiu ca acest eveniment se desfasoara in aer liber si se bazeaza pe foarte multa distractie si voie buna.

Taxa de participare:

Va asteptam alaturi de familie, prieteni si colegi!

Program:

Informatii utile:

Taxa de participare include acces la toate facilitatile, pauza de pranz si open bar. Despre complexul agro-turistic puteti citi mai multe informatii aici:
http://www.acaciavillage.ro/

Asteptam inscrierile dvs.! Pentru a va inregistra la eveniment, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa office@arilg.ro, care sa contina datele participantilor si optiunile pentru concursuri.

Va asteptam!
echipa ARILOG


NoutatiMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter