Logo+Logicor.png

Logicor este unul dintre cei mai mari proprietari și operatori de proprietăți moderne de logistică și distribuție din Europa. Până la data de 30 iunie 2022, portofoliul companiei era reprezentat de 591 de proprietăți de calitate premium, cu o suprafață închiriabilă totală de 13,4 milioane de metri pătrați în piețe cheie de logistică din Europa. Logicor are sediul în Londra și Luxemburg.

În prezent, portofoliul Logicor România depășește 260.000 mp de depozite clasa A, din care aproximativ 82.225 mp au fost dezvoltați și livrați în ultimii 2 ani. Terenurile deținute de Logicor și autorizate pentru dezvoltarea de centre logistice permit dezvoltarea suplimentară a peste 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga țară.

Pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm portofoliul, ne menținem angajamentul față de calitatea de ultimă generație ce reprezintă standardul Logicor, investind în același timp în mod constant în soluții ecologice și sustenabile. Planul nostru ESG pe cinci ani are drept obiective să ne reducem emisiile de carbon cu 36% și să devenim un business rezilient în fața schimbărilor climatice până în 2030. În conformitate cu strategia noastră paneuropeană de a acționa responsabil, ne concentrăm pe inițiative, inclusiv obținerea de certificări BREEAM Very Good pentru toate noile proiecte de dezvoltare, contracte de închiriere cu clauze 'verzi' și măsuri îmbunătățite de eficiență energetică.
 
www.logicor.eu