mainfreight.webp

Mainfreight este construită pe o viziune de 100 de ani. Toate deciziile se iau pornind de la principiul că vom fi aici încă 100 de ani. Această viziune dă formă modului în care abordăm recrutarea și formarea noilor membri ai echipei, relațiile cu clienții și furnizorii, strategiile de creștere și structurile legislative și fiscale.

Clienții grupului Mainfreight pot conta pe:

  • O atitudine „totul este posibil”
  • Angajamentul că bunurile vor fi livrate la timp și în stare bună - și că orice probleme vor fi soluționate cu promptitudine și onestitate
  • Creștem calitatea serviciilor investind în oameni, facilități, echipamente și tehnologii.

Promovăm oamenii din interiorul companiei, încurajăm viziunile inovatoare si non-ierarhice și susținem  inițiativa antreprenoriala. Suntem ca o familie si ne place sa petrecem timpul împreuna. În același timp, ne concentrăm asupra performanței — fiecare filială trimite rezultate săptămânale pe care le pot consulta toți membrii echipei. Promovăm responsabilitatea individuală și asumarea răspunderii privind calitatea. Indicatorii de performanță, importanți pentru clienții noștri, precum furnizarea informațiilor in timp real sunt afișați pe panouri de informare și sunt evaluate intern periodic.