Noutati


"În ţara noastră nu există o cultură a logisticii"

Marti, 28 Mai 2013

In tara noastra nu exista o cultura a logisticii, este de parere Dragos Geletu, presedintele Asociatiei Romane de Logistica (ARILOG) si director general al KLG Europe Logistics. In cadrul unui interviu, domnia sa ne-a spus ca, in Romania, avem preturi de raft mai mari cu 10-20% decat ar trebui, din cauza ca nu stim sa facem o logistica interna eficienta.
Dragos Geletu ne-a vorbit cu amabilitatea despre piata de logistica de la noi, dar si despre modul in care evolueaza activitatea companiei pe care o conduce de sase ani.

Reporter: Sunteti presedintele Asociatiei Romane de Logistica. Ce rol are ARILOG in aceasta piata?
Dragos Geletu: In Romania, cand vorbim de logistica, vorbim, in general, de camioane si depozite, ceea ce nu este corect. Logistica este peste tot, logistica facem in bucatarie, logistica facem in spitale, logistica facem in orice companie. In Romania, avem preturi de raft mai mari cu 10-20% decat ar trebui, din cauza ca nu stim sa facem o logistica interna eficienta. In tara noastra nu exista o cultura a logisticii. Noi, cu ARILOG, incercam sa testam si sa certificam competente si cunostinte in logistica, sa invatam angajatii din logistica ai companiilor. Avem o abordare proactiva in ceea ce priveste optimizarea de costuri. Prin membrii Asociatiei, incercam sa dezvoltam si sa aducem cunostinte de logistica pe care sa le implementam in toate companiile.

Reporter: In aceste conditii, cum va evolua piata de profil?
Dragos Geletu: Piata este clar ca va creste, industria se va dezvolta, insa ar fi bine sa fim deschisi la ceea ce se intampla in celelalte tari, in domeniu.

Reporter: Abordand lantul logistic aprovizionare-depozitare-distributie, ce evolutie a avut acesta in perioada de criza?
Dragos Geletu: In special pe partea de externalizare, in perioada de criza am simtit o revigorare a pietei, pentru ca multe companii au realizat ca au un cost fix cu partea de logistica, ce devenea din ce in ce mai greu de suportat pe masura scaderii volumelor. Mai precis, o companie care-si face singura logistica, de la transport pana la partea de depozitare si distributie, are un depozit, oameni angajati, masini, utilaje, soft si, in primul rand, chiar si in conditiile in care nu are volume, tot trebuie sa-si plateasca angajatii. Sigur ca pot fi facute concedieri, dar sunt companii cu sezonalitate si piata poate sa-si revina, situatie in care va fi din nou nevoie de oameni specializati. De asemenea, o societate care are propriul depozit are contracte cu dezvoltatori care au platit o anumita chirie, pe un anumit spatiu, pentru o perioada de timp. Intre timp, insa, stocurile au scazut, iar compania nu poate scapa de contractele respective, prin care sunt inchiriati mii de metri patrati. Totodata, firma care nu si-a externalizat serviciile de logistica are utilaje si masini, care trebuie folosite si intretinute.
In aceste conditii, costul fix cu logistica poate fi transformat in unul variabil, prin externalizarea serviciilor catre companii specializate cum este KLG, caz in care si riscul trece la mine - societate de logistica -, pentru ca firma care si-a externalizat serviciile plateste daca are volume, iar daca nu are volume, nu plateste.
Mai mult decat atat, inchirierea nu se mai face pe metru patrat, ci la volum - ai trei paleti astazi, te costa trei paleti - pe luna, pe saptamana, chiar pe zi.
Astfel, pe fondul crizei, tendinta a fost de externalizare si se mentine. Exista, insa, si companii multinationale, de top, care au tot amanat procesul de externalizare, din varii motive.

Reporter: Spuneti ca societatile platesc doar daca au volume. Ce s-a intamplat cu volumele de marfuri in ultimii ani?
Dragos Geletu: Pe piata de logistica si transport volumele au scazut, inregistrandu-se o reducere majora a stocurilor, dar o crestere a vitezei lor de rotatie. Anul acesta pare sa fie putin mai bun decat anul trecut, desi nu sunt semne de revitalizare pe intreg lantul.

Reporter: Cum a fost anul trecut?
Dragos Geletu: 2012 a fost un an atipic, sub asteptari. Era un an in care aveam incredere, eu spuneam ca va fi un an "vesel", adica nu avea sa fie static - am avut alegeri in America, in Europa, campionat european, olimpiada, alegeri in Romania - un an cu miscare. De fapt, a inceput dezastruos - cu iarna aceea groaznic de grea, care a blocat pentru mai mult de o luna tot ce a insemnat transporturi, agricultura etc., dupa aceea am avut criza politica din vara, iar pe partea de agricultura - mai nimic, toate acestea influentand piata pe care activam.

Reporter: Care este profilul consumatorului?
Dragos Geletu: Profilul consumatorului s-a schimbat. Am vazut cresteri in luni care, in mod traditional, erau luni moarte, din punct de vedere al traficului. Am asistat la cresteri in iulie si august, care, in general, erau luni de vacanta, pentru motivul ca au fost perioade cu reduceri, iar consumul a fost mai mare. In mod normal, aveam cresteri in lunile premergatoare Pastelui si Craciunului, iar anul trecut nu a mai fost asa.

Reporter: Recent, partea de curierat a TCE a fost preluata de Cargus, care, la randul sau, a fost achizitionat de Abris Capital Partners. Se asteapta mai multe miscari de acest gen in piata de logistica?
Dragos Geletu: Au avut loc fuziuni si achizitii si tendinta aceasta va fi si in continuare. Sunt discutii in piata, intrebari, si din afara catre noi si din partea noastra catre companii straine. Trecem printr-o perioada in care probabil ca este mai bine sa se fuzioneze pentru a rezista in piata.

Reporter: KLG Europe Logistics, companie de logistica al carei director general sunteti, are in vedere o astfel de miscare?
Dragos Geletu: KLG este intrebata daca vrea sa fie cumparata, iar noi, de asemenea, ne uitam sa cumparam. Au fost discutii, sunt si incontinuare. Suntem intrebati destul de des daca vrem sa fim preluati, pentru ca avem o pozitie frumoasa.

Reporter: Ce cota de piata aveti?
Dragos Geletu: Nu as putea spune, depinde la ce ne referim. Daca ne uitam la capacitatea de depozitare, poate suntem in primii trei, daca ne uitam la numarul de angajati, la fel, daca privim dupa profitabilitate si cifra de afaceri - in primii 5-10 jucatori, dar, din punct de vedere al tipologiei clientilor si al dezvoltarii pe partea de software, poate suntem numarul unu.

Reporter: Care este fluxul KLG?
Dragos Geletu: Aducem marfa de oriunde din lume, pe containere si cu avionul, daca este cazul, si pe rutier din Europa, o vamuim, atunci cand este nevoie, o depozitam si facem tot ce inseamna valoare adaugata - promotii, etichetare, asamblare etc., dupa care o distristribuim in tara.

Reporter: Cate depozite aveti in tara noastra?
Dragos Geletu: Avem sapte depozite - in Craiova, Timisoara, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta si hubul din Bucuresti.

Reporter: Cu ce clienti mari lucrati?
Dragos Geletu: Avem clienti din electrocasnice si IT - Domo, Panasonic, LG -, din domeniul modei de tip sport - Adidas, Waikiki, Deichmann, Takko -, partea de telecom - Orange -, dar si din segmentul de larg consum - Red Bull sau Wrigley's Spearmint.

Reporter: Cati angajati are compania la noi?
Dragos Geletu: Avem aproximativ 350 de angajati

Reporter: Cum a evoluat cifra de afaceri a KLG Europe Logistics?
Dragos Geletu: Anul trecut am avut o cifra de afaceri de 22 de milioane de euro, cu 10% mai mare fata de cea din 2011. In fiecare an am crescut, din 2007, exponential. Estimam cresteri si pentru 2013, desi o parte din activitate am mutat-o pe o companie separata. Noi aveam si partea de carausie - cateva zeci de camioane cu care facem distributie europeana - si am infiintat KLG Trucking.

Reporter: Ce profit ati avut in 2012?
Dragos Geletu: Profitul de anul trecut a depasit jumatate de milion de euro, in scadere fata de 2011, dar transferasem deja partea de camioane si am avut si investitii serioase.

Reporter: Detaliati-ne putin partea de investitii...
Dragos Geletu: In 2010 am cumparat cele 18,5 hectare de teren - proprietatea pe care o avem pe Autostrada Bucuresti-Pitesti -, investind circa 25 de milioane de euro. Avem 21.000 mp de depozit si alti 10.000 mp inchiriati, pe care ii vom transfera la noi, pentru ca in acest an vom incepe constructia a inca 20.000 de mp de depozite in Bucuresti. In prima faza vom construi 10.000 de mp. Investitia se ridica la circa 4-5 milioane de euro, pentru prima etapa.

Reporter: Mai achizitionati si masini?
Dragos Geletu: Am cumparat zece masini si suntem in proces de achizitie a inca 10 sau 20 de masini.

Reporter: Ati accesat fonduri europene pentru realizarea de investitii?
Dragos Geletu: Nu ne-au interesat fondurile europene, am facut totul din surse proprii. In general, nu prea sunt accesate fonduri europene, in aceasta piata.

Reporter: Care este istoricul companiei la nivel international?
Dragos Geletu: Compania functioneaza din 1912, este o societate de familie, cu traditie, aflata la a treia generatie. Sediul principal este in Olanda, fiind prezenta si in Anglia, Turcia, Marea Britanie si China. In Romania activeaza din 2006, iar eu am venit in companie in 2007.

Reporter: Cate societati de acest calibru activeaza in tara noastra, pe piata de profil?
Dragos Geletu: Companii asa de mari, cu servicii integrate, sunt pana in 20. ARILOG, insa, are peste 100 de membri, dar nu sunt doar firme din logistica, ci si din transport,agenti economici, avem chiar si companii de avocatura. Ei sunt prezenti in Asociatie nu neaparat pentru logistica, ci pentru networking si pentru partea de potential business. De asemenea, urmarim problemele de la nivel legislativ. De exemplu, sunt multe joburi din piata noastra care nu se regasesc in COR (n.r. Clasificarea Ocupatiilor din Romania) si trebuie sa facem ceva si la acest nivel.

Reporter: Multumesc!

EMILIA OLESCU

preluare www.bursa.roAlte stiri


SMART Factory - cum optimizezi operatiunile logistice si de productie?

Vineri, 16 Februarie 2018

banner-01-02.jpg Automotive Logistics Summit, editia a III-a, 1-2 martie 2018, Hotel Ramada Sibiu
Trenchless Romania Conferinta & Expozitie 2018

Vineri, 12 Ianuarie 2018

macheta trenchless a4 - landscape  [2018] - ian.jpg Editia a III-a


Ekol deschide filiala in Suedia

Vineri, 12 Ianuarie 2018

ekolandsnow.jpg


ARILOG va ureaza Sarbatori Fericite!

Joi, 21 Decembrie 2017

Smart ID Dynamics România își întărește poziția de leader în verticala de Retail

Marti, 12 Decembrie 2017

newsletter2-01.jpg Compania Smart ID Dynamics specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții end to end pentru automatizarea proceselor din Retail, Productie, Logistică, Distribuție și Utilități, anunță semnarea parteneriatului cu liderul mondial în soluții de


H.ESSERS si-a marit capacitatea de depozitare

Marti, 12 Decembrie 2017

newsletter2-02.jpg Pe data de 3 octombrie 2013, H.Essers a deschis un nou depozit de 33.000 m² în apropierea capitalei românești.


ARILOG Hub

Marti, 12 Decembrie 2017

newsletter3-03.jpg avanpremiera 2018
Save the date! 1 martie 2018

Sambata, 09 Decembrie 2017

pentru prezentare.jpg AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT vine la Sibiu
Petrecere de Craciun ARILOG

Luni, 20 Noiembrie 2017

xmasparty.jpg Wine Club by Vinexpert, Bd. Unirii nr. 20, Sector 3, Bucuresti


ARILOG Hub

Luni, 20 Noiembrie 2017

arilog_hub-03-03.jpg caravana evenimentelor concepute pentru comunitatile locale de afaceri


Conferinta anuala ARILOG Logistica si Supply Chain aniverseaza Centenarul Marii Uniri

Luni, 20 Noiembrie 2017

poster-02-03.jpg de la istoria romanilor la 100 de ani de EVOLUTIE in LOGISTICA, 06-08 iunie 2018
Platforma online de transport CargoPlanning

Vineri, 17 Noiembrie 2017

cargoplanning_funfacts_ro.png 2 ani de la lansare, transporturi de 7 milioane de euro si nou punct de lucru in Bucuresti


Facilități și provocări vamale în comerțul dintre România și Republica Moldova

Miercuri, 15 Noiembrie 2017

600x100.jpg 22.11.2017, Hotel Intercontinental, Bucuresti


ARILOG Hub Craiova - 16 noiembrie 2017

Luni, 23 Octombrie 2017

Facultatea de Mecanica, Universitatea din Craiova


ARILOG Hub

Marti, 17 Octombrie 2017

caravana de evenimente concepute pentru comunitatile locale de afaceri 


Ekol a inaugurat Terminalul Ro-Ro Yalova

Luni, 16 Octombrie 2017

yalova2.jpg cea mai mare investiție portuară a sa și cea de-a 63-a poartă maritimă a Turciei


Engineering the future

Marti, 03 Octombrie 2017

invitatie engineering the future.jpg Conference and Expo for innovative industrial tech


ARILOG Hub Timisoara - 11 octombrie 2017

Luni, 18 Septembrie 2017

header_eveniment_timisoara.jpg


Mediul de afaceri nu este de acord cu plata defalcata a TVA

Marti, 12 Septembrie 2017

imagine cdr.jpg Comunicat de presa Coalitia pentru Romania, 8 septembrie 2017


Raportul cu privire la deficitul de competente in logistica si supply chain 2017

Luni, 11 Septembrie 2017

Banca Mondiala a publicat raportul cu privire la deficitul de competente in logistica si supply chain la nivel mondial


Eveniment Business Mark - Supply Chain & Logistics Forum. Step forward.

Luni, 11 Septembrie 2017

Editia a II-a, 26 septembrie 2017 la Hotel InterContinental din București
România Connected – soluții pentru transportul containerizat de mărfuri

Miercuri, 06 Septembrie 2017

eveniment organizat de către revista Intermodal&Logistics pe 21 septembrie la Hotel Caro


ARILOG Hub Brasov

Joi, 03 August 2017

header_rsz.jpg


Comunicat de Presa IBT

Marti, 01 August 2017Translog Connect Congress

Miercuri, 26 Iulie 2017

translog 2017.jpg
7 evenimente, o singura destinatie: TransLogistica Expo!

Vineri, 14 Iulie 2017

imagine_stire_site.jpg 12-14 octombrie 2017, Romexpo Bucuresti


AEO Forum - Asociatia Operatorilor Economici Autorizati

Miercuri, 05 Iulie 2017

logo.jpg la inceputul acestui an a luat fiinta AEO Forum, organizatie care isi propune constituirea unei platforme comune pentru dezbaterea orientarilor si normelor descrise in legislatia ce face referire la statutul AEO


ARILOG Hub, 26 iulie 2017, Brasov

Marti, 04 Iulie 2017

invitatie arilog_hub_brasov_banner.jpg ARILOG si HTSS va invita la un eveniment dedicat sistemelor tehnologice si informatice


2017 Supply Chain Management for Efficient Consumer Response Conference

Vineri, 16 Iunie 2017

imagine_eveniment_pt site.jpg 19th-21st October 2017 Târgovişte, Romania
Beneficiile certificarii AEO in procesul de vamuire a marfurilor

Marti, 23 Mai 2017

logo.jpg 31 mai 2017, Bucuresti


Trenchless Romania Conferință & Expoziție

Marti, 23 Mai 2017

trenchless-ev.jpg 15 Iunie 2017, Hotel Caro Club, București


Invitatie eveniment revista Tranzit

Joi, 18 Mai 2017

conferinte_icon.png Strategia de distributie dicteaza vanzarile - 26 mai, Hotel Crowne Plaza, Bucuresti


Invitatie Eveniment Ziua Cargo

Miercuri, 10 Mai 2017

conferinta-181905.jpg 18-19 mai, Poiana Brasov - ultimele zile in care va puteti inscrie -


Adunarea Generala a membrilor ARILOG

Marti, 09 Mai 2017

componenta Consiliu Director mandatul 2017 - 2019
Adunarea Generala a membrilor ARILOG

Luni, 10 Aprilie 2017

header_newsletter.jpg 08 mai 2017, Bucuresti


EUROLOG - Congresul European de Logistica si Supply Chain

Joi, 09 Februarie 2017

banner_rappel de titre.jpg aniversarea a 15 ani de ARILOG


eveniment Mantis Romania

Joi, 02 Februarie 2017

cover_rsz.png Transform Investment in Logistics to bottom line Profitability: Warehouse turned to competitive advantage


Sarbatori fericite!

Miercuri, 21 Decembrie 2016

felicitare 2016.jpg


Workshop DFMI si ARILOG

Luni, 12 Decembrie 2016

site.jpg Dezvoltarea competentelor in Logistica si Supply Chain organizat la Universitatea din Pitesti


Petrecerea de Craciun ARILOG

Luni, 28 Noiembrie 2016

arilog xmas party.jpg


Conferinta Nationala ALB Romania

Luni, 31 Octombrie 2016

150x150 - alb 2016.jpg editia a XII-a, 23 noiembrie 2016, Hotel Intercontiental


invitatie Banca pentru Alimente

Luni, 31 Octombrie 2016

banner banca pentru alimente.png


Supply Chain & Logistics Forum - 20, 21 octombrie, Bucuresti

Miercuri, 12 Octombrie 2016

un eveniment Buisness Mark


Logistics Optimization to Enable a Predictive Commerce Strategy

Vineri, 16 Septembrie 2016

save the date invitation (finala)_vs2.jpg an executive brief event jointly hosted by ARILOG and Ortec


Forum ARILOG - Slimstock International - 18 octombrie 2016, Hotel Novotel

Luni, 12 Septembrie 2016

imagine forum slimstock.jpg Analiza Stocului de la Furnizor la Client


Retail & FMCG Logistics Forum - 27 octombrie 2016

Joi, 08 Septembrie 2016

invitatie-retail_27-octombrie-2016_ro-508x331.jpg Un nou eveniment marca Intermodal&Logistics
Invitatie eveniment Deloitte

Joi, 01 Septembrie 2016

imagine eveniment.png Fondul pentru Mediu. Deșeurile de ambalaje și echipamente electrice și electronice – Provocările anului 2017
Parteneriat Holcim Romania, CNADNR, Politia Romana si ARILOG

Miercuri, 24 August 2016

panou02.jpg Panourile rutiere de tip “punct negru” au fost instalate pe unele dintre cele mai importante drumuri naționale din România


Supply Chain Management for Efficient Consumer Response Conference

Miercuri, 27 Iulie 2016

28-29 October 2016
Happy Easter!

Vineri, 29 Aprilie 2016

felicitare3.jpg


Noul raport Colliers International

Marti, 05 Aprilie 2016

logo.png


Seminar dedicat prevenirii incendiilor in spatii publice si industriale

Luni, 28 Martie 2016

logo pt newsletter.jpg 6 aprilie 2016, orele 9.00-14.00


Noul Cod Vamal al Uniunii Europene Realitatea anului 2016

Miercuri, 16 Martie 2016

header.jpg Conferinta Deloitte, Hotel Intercontinental Bucuresti, 31 martie 2016
DSV achiziționează UTi Worldwide

Vineri, 29 Ianuarie 2016

dsv and uti_1.jpg
ARILOG va ureaza Sarbatori Fericite!

Marti, 22 Decembrie 2015

felicitare.jpg


ARILOG XMAS ROOFTOP PARTY

Luni, 07 Decembrie 2015

invitatie.jpg


Reguli si Sfaturi pentru Depozitare

Luni, 23 Noiembrie 2015

Material informativ pentru toți utilizatorii de depozite
Trade Round Table, October 21, 2015 - Radisson Blu Bucharest

Luni, 19 Octombrie 2015

trt-news-8.jpg Strategic drivers for 2016


Face the Commerce (R)Evolution!

Luni, 19 Octombrie 2015

aptus.jpg


Gala Premiilor ARILOG, in cadrul Conferintei ARILOG

Miercuri, 23 Septembrie 2015

premiile arilog.jpg 7-9 octombrie 2015


Specialist in Supply Chain Management al Ford Motor Company, speaker la conferinta ARILOG

Marti, 22 Septembrie 2015

dan georgescu.jpg Alegerea furnizorilor, elementul cheie al profitabilitatii businessului


XAPT devine membra Inner Circle 2015

Duminica, 20 Septembrie 2015

logo_llp.jpg


Expert in Logistica si Supply Chain, pentru prima data in Romania

Duminica, 20 Septembrie 2015

zenon.png Dr. Zenon Michaelides, speaker la conferinta ARILOG: „Evolution vs. Revolution”


XAPT Solutions si-a schimbat sediul

Miercuri, 12 August 2015

dscf5108.jpg BUCURESTI, 12 august 2015 - XAPT Solutions, partener Microsoft, furnizor al solutiilor de business Microsoft Dynamics ERP, s-a mutat intr-un sediu nou.


Parteneriat ARILOG - Plantam fapte bune in Romania

Marti, 04 August 2015

logo_pfbro.png 24 octombrie Romania intra in „Guiness Book” cu 1.000.000 arbori plantati intr-o singura zi
TransLogistica Expo

Miercuri, 08 Iulie 2015

Scena si Arena specialistilor in Transporturi, Logistica si IT!


Diurnele raman diurne!

Vineri, 03 Iulie 2015ARILOG Logistics & Supply Chain Awards, editia 2015

Marti, 12 Mai 2015

a4 advertorial premii_v2.jpg Competitia este deschisa


Sarbatori fericite!

Vineri, 10 Aprilie 2015

felicitarearilog2.jpg


eveniment Deloitte - Noul Cod Vamal al Uniunii Europene

Marti, 31 Martie 2015

header.jpg Hotel Intercontinental Bucuresti
Opportunities for Green Logistics in Eastern Europe - 5 martie 2015

Vineri, 09 Ianuarie 2015

header.jpg Radisson Blu Hotel Bucharest


ARILOG General Assembly - February 19, 2015

Miercuri, 07 Ianuarie 2015

header_newsletter_en.jpg
Sarbatori fericite!

Vineri, 19 Decembrie 2014

felicitare de craciun_2014.jpg
Keep calm, Christmas is coming

Miercuri, 19 Noiembrie 2014

keep-calm-your-christmas-party-invite-is-coming-soon-save-the-date-191213v2.jpg
vizita depozitul Fashion Days

Luni, 27 Octombrie 2014

in cadrul Conferintei ARILOG, 6-7 noiembrie 2014


AUTONET Mobility Show

Luni, 13 Octombrie 2014Conferinta de presa ARILOG, ACPR, FORT

Vineri, 10 Octombrie 2014Master Plan of Transportation

Joi, 02 Octombrie 2014Master Planul General de Transport

Joi, 02 Octombrie 2014

Transporter Finance 2014

Marti, 23 Septembrie 2014

site.jpg FINANȚATORI & ASIGURĂTORI. Investițiile în flote și echipamente de transport și logistică.


Romania este Vicecampioana Europei

Luni, 22 Septembrie 2014

img_1029_rsz.jpg European Gold Medal in Logistics&Supply Chain - Professional of the Year


ARILOG Logistics&Supply Chain Awards

Marti, 05 August 2014ARILOG Logistics&Supply Chain Awards

Marti, 05 August 2014

invitatie_premii2014.jpg 25 septembrie 2014


ARILOG HUB

Vineri, 18 Iulie 2014

header._resizejpg.jpg A logistics hub is a center or specific area designated to deal with activities related to transportation, organisation, separation, coordination and distribution of goods for national and international transit, on a commercial basis by various opera
Forum Groupama Asigurari - ARILOG

Miercuri, 25 Iunie 2014

header.jpg Solutii pentru transportatori, pentru flotele auto si pentru protectia angajatilor


Sondaj de opinie urgent

Marti, 24 Iunie 2014propunere subiecte eveniment

Vineri, 20 Iunie 2014European Gold Medal in Logistics si Supply Chain

Joi, 19 Iunie 2014

logoela.png compania CEVA Logistics reprezentata Romaniei in competitia europeana


CAMPANIA PENTRU UN TRANSPORT CIVILIZAT „Am marfa, caut transport“

Miercuri, 14 Mai 2014

23-24 mai 2014, Hotel Sport, Poiana Brasov


Paste fericit!

Luni, 14 Aprilie 2014

mesaje-de-invierea-domnului-paste-fericit.jpg


TRANSLOG Connect Congress 2014

Luni, 14 Aprilie 2014

translog 2014 logo 700x100.jpg


invitatie Ministerul de Finante

Vineri, 11 Aprilie 2014

grup de lucru.jpg


Seminar ARILOG, Road Transportation Management - 03 iunie 2014, Hotel Intercontinental

Miercuri, 09 Aprilie 2014

Va asteptam la Seminarul de primavara ARILOG, organizat la Hotel Intercontinental, pentru a dezbate cele mai importante subiecte ale momentului: structura costului pe km si dezvoltarea transportului catre pietele din Est si Sud Est.


ZF Logistics&Transport Summit

Luni, 17 Martie 2014

logo_zf.jpg


Forum Dexion - ARILOG - 11 Martie 2014

Luni, 03 Martie 2014

header_resize.jpg Tendinte in industria sistemelor de depozitare
O primavara frumoasa!

Luni, 03 Martie 2014

poza_martisor.jpg
Conferinta Progresiv 12-14 martie Sinaia

Miercuri, 19 Februarie 2014

vizual comunicat.jpg Conferinta Progresiv aduce in premiera in Romania trei speakeri internationali de renume


Neplata TVA la import - 28 februarie 2014

Marti, 18 Februarie 2014

header2.jpg Incepand cu luna noiembrie a anului 2013, pe lista persoanelor care beneficiaza de amanarea de la plata a TVA sunt inclusi operatorii autorizati AEO


Adunare Generala si Forum ARILOG

Joi, 23 Ianuarie 2014

imagine_site_1.jpg Adunare Generala si Forum ARILOG


Program certificare 2014

Miercuri, 08 Ianuarie 2014

elacertification.jpg


Calendar evenimente ARILOG 2014

Luni, 06 Ianuarie 2014

imagine calendar 2014.jpg


ARILOG va ureaza Sarbatori fericite!

Marti, 17 Decembrie 2013

felicitarecraciun_ro.jpg


Petrecere de Craciun ARILOG

Joi, 05 Decembrie 2013

invitatie3.jpg Petrecere de Craciun ARILOG


CEVA Logistics marele castigator al ARILOG Logistics & Supply Chain Awards

Miercuri, 04 Decembrie 2013

img_9269.jpg CEVA Logistics va reprezenta Romania la competitia European Gold Medal in Logistics and Supply Chain


Lansare Ro.SupplyChainMagazine

Miercuri, 30 Octombrie 2013

banner 468 x 60.jpg Lansare Ro.SupplyChainMagazine


noutati in programul Conferintei ARILOG

Luni, 28 Octombrie 2013

6 - 8 noiembrie 2013


Trade Round Table, editia a X-a

Miercuri, 16 Octombrie 2013

sigla trt 2013.jpg 23 octombrie 2013, Hotel Novotel Bucuresti


NOU! vizita in cadrul Conferintei ARILOG va avea loc la depozitul Kaufland Ploiesti

Luni, 14 Octombrie 2013

NOU! vizita in cadrul Conferintei ARILOG va avea loc la depozitul Kaufland Ploiesti


comunicat de presa modificari Codul Rutier

Joi, 03 Octombrie 2013

comunicat de presa modificari Codul Rutier


ARILOG pentru copii

Luni, 30 Septembrie 2013

arilogptcopii2_resize.jpg Atelierul de bijuterie Assamblage


TRANSLOG Connect 2013

Vineri, 27 Septembrie 2013

translog 2013 logo 120x160.jpg TRANSLOG Connect 2013


cartea ARILOG

Vineri, 20 Septembrie 2013

coperta1_carte_mica.jpg Istoria nescrisa pana acum a logisticii romanesti


Conferinta ARILOG

Marti, 06 August 2013

Proiectul Conferintei din acest an se desfasoara pe parcursul a 3 zile de eveniment


Comunicat de presa

Marti, 16 Iulie 2013

scrisoare_deschisa_guvern.jpg Pentru predictibilitate


Ziua Logisticianului

Marti, 09 Iulie 2013

harta_logo.jpg ARILOG se aliniaza tarilor membre ELA si incepand cu acest an organizeaza Ziua Logisticianului.


Premiile ARILOG Logistics & Supply Chain Awards

Marti, 18 Iunie 2013

Obiectivele competitiei: stimularea modernizarii si eficientizarii activitatii logistice in Romania, gasirea solutiilor concrete in ndustria logistica, promovarea bunelor practici si recunoasterea excelentei in logistica si supply chain


Premiile Europene de Logistica

Marti, 23 Aprilie 2013

ela logo 2013 png.png


Workshop ARILOG - 22 mai 2013

Joi, 28 Martie 2013

ARILOG organizeaza in data de 22 mai 2013 un workshop


FORUM ARILOG – NOERR – 24 Aprilie 2013

Miercuri, 27 Martie 2013

ARILOG organizeaza al doilea Forum al anului.


Conferinta ARILOG-ASE – 01 Aprilie 2013

Marti, 26 Martie 2013

In data de 1 aprilie 2013, ARILOG organizeaza impreuna cu Academia de Studii Economice, Facultatile de Comert si Relatii Internationale, Conferinta "Cum ma pregatesc sa devin SENIOR LOGISTICIAN?"


Programul “ARILOG pentru studenti” gazduit de H.ESSERS – 26 Martie 2013

Marti, 26 Martie 2013

In data de 26 martie a avut loc "ARILOG pentru studenti"


ARILOG pentru copii - fabrica Monte Bianco

Marti, 19 Martie 2013

scris.jpg programul "ARILOG pentru copii" continua cu o vizita la Fabrica Monte Bianco, prima companie de profil care a introdus pe piata prosopul de bucatarie din productie proprie, batistele din hartie si produse profesionale


Seminar ARILOG - "Relatia furnizor - client incotro?"

Vineri, 01 Martie 2013

header_informare_resize.jpg Care sunt cele mai mari provocari cu care companiile se confrunta astazi cu privire la furnizori?


La multi ani!

Vineri, 01 Martie 2013

1_martie.png de 1 martie


Prima sedinta a Consiliului Director ARILOG

Marti, 26 Februarie 2013

In data de 25 februarie 2013 a avut loc prima sedinta a Consiliului Director ARILOG, la sediul Groep H.Essers.


Adunarea Generala a membrilor ARILOG din cadrul Forumului organizat de Toyota Material Handling Romania

Vineri, 15 Februarie 2013

poza2.jpg Dragi membri, in data de 14 februarie 2013 a avut loc Adunarea Generala a membrilor ARILOG, in cadrul Forumului gazduit de Toyota Material Handling Romania.
Calendar evenimente ARILOG 2013

Luni, 04 Februarie 2013

calendar1.jpg


ARILOG pentru copii - Fabrica MEDA

Joi, 31 Ianuarie 2013

img_4698.jpg In data de 25 ianuarie 2013, a avut loc prima vizita din programul ARILOG pentru copii, la fabrica de mezeluri Meda.


Adunarea Generala a Membrilor ARILOG in cadrul FORUMULUI gazduit de Toyota Material Handling Romania 14.02.2013

Joi, 17 Ianuarie 2013

In data de 14 februarie 2013 ARILOG organizeaza 2 evenimente, cu sprijinul Toyota Material Handling Romania


Cum se fabrica in Romania?

Miercuri, 16 Ianuarie 2013

desen_resize.jpg ARILOG revine cu o noua vizita din cadrul programului "ARILOG pentru copii"


Programul “ARILOG pentru studenti” in 2013

Marti, 18 Decembrie 2012

Programul “ARILOG pentru studenti” continua si in 2013. Scopul acestui program este de a face cunoscut studentilor mediul de afaceri cu care se vor confrunta ca proaspat absolventi, in asa fel incat sa fie pregatiti nu numai cu cunostinte teoretice,


ARILOG este partener institutional la BINARY 2012 - Expozitia Internationala de Software

Luni, 05 Noiembrie 2012

ARILOG in calitate de partener institutional si ARIES va invita in perioada 7-9 noiembrie, la editia a X-a a BINARY - Expozitia internationala de software, singurul eveniment de tip B2B (Business to Business) din industria de profil din Romania.
Lansare "Istoria nescrisa pana acum a logisticii romanesti"

Joi, 01 Noiembrie 2012

46_lansare_carte_istorie.jpg In cadrul Conferintei Internationale ARILOG de Logistica si Supply Chain, editia aniversara 10 ani, a fost lansata cartea ""Istoria nescrisa pana acum a logisticii romanesti".


ARILOG LOGISTICS & SUPPLY CHAIN AWARDS 2012

Miercuri, 31 Octombrie 2012

In seara de 30 Octombrie 2012, prima din cadrul Conferintei Internationale ARILOG Logistics & Supply Chain 2012, editia aniversara 10 ani, au fost decernate premiile ARILOG LOGISTICS & SUPPLY CHAIN AWARDS 2012


CONFERINTA ARILOG 10 ANI, EDITIE ANIVERSARA, 30 SI 31 OCTOMBRIE 2012, CRYSTAL PALACE BALLROOMS BUCURESTI

Luni, 15 Octombrie 2012

header_informare_ro_final.jpg Proiectul Conferintei ARILOG organizata in acest an pe 30 si 31 octombrie 2012, la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti, va fi o derulare a istoriei si o dezbatere despre viitor tinand cont de realitatile prezentului.


Relansare program "ARILOG pentru copii".

Vineri, 28 Septembrie 2012

Dupa o pauza destul de lunga relansam programul "ARILOG pentru copii". Miercuri - 10 octombrie 2012, ora 18.00 ne intalnim la Clinica de Medicina Dentara pentru copii "DENT ESTET".


Revista Debizz

Luni, 10 Septembrie 2012

Aparitie in revista Debizz


Bucharest Summer University ASE 2012

Joi, 02 August 2012

Intre 12 si 26 August 2012 se desfasoara cea de-a opta editie a Bucharest Summer University, scoala internationala de vara a Academiei de Studii Economice.


HISTORYLOG 2012-Conferinta ARILOG

Joi, 26 Iulie 2012

Vino cu un obiect, unealta, sau orice alt instrument pe care l-ai folosit in activitatile tale logistice in ultimii 20 de ani si participa la expozitia HISTORYLOG 2012


Conferinta ARILOG 10 ani

Miercuri, 25 Iulie 2012

Au inceput inscrierile pentru participarea la conferinta ARILOG, editie aniversara de 10 ani de la crearea asociatiei.


Premiille ARILOG 2012

Miercuri, 21 Decembrie 2011

Ziua de 15 Iulie 2012 este data limita pana la care se pot face inscrieri de proiecte pentru Premiile ARILOG 2012. Castigatorii editiei din 2012, vor candida din partea Romaniei la Premiile Asociatiei Europeana de Logistica (ELA).


NoutatiMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter