Banner+Intek+site.jpg

Viitorul producției, la INTEK 2024

Expo & Forum, 9-11 aprilie, Brașov

 

Toyota Material Handling si Axes Software, membrii ARILOG, va asteapta la targul INTEK. Între 9 și 11 aprilie, profesioniștii din industrie care au ca priorități automatizarea proceselor de producție, creșterea productivității și reducerea costurilor sunt invitați la INTEK 2024 (Expo & Forum), eveniment ce se va desfășura la Centrul de evenimente Lux Divina, Brașov.

Conform McKinsey, companiile care adoptă soluții de automatizare pot experimenta o îmbunătățire a eficienței operaționale de până la 60%. Un element cheie în această ecuație este alegerea partenerilor potriviți pentru implementarea noilor soluții. La INTEK, liderii inovației în automatizarea, robotizarea și digitalizarea proceselor vor aduce în prim-plan cele mai recente tehnologii.

De la automatizări de ultimă generație, la software-uri inovatoare, sisteme avansate de conectivitate și soluții sustenabile, companiile expozante se află în avangarda industriei: BOSCH REXROTH, IFM, TOYOTA MATERIAL HANDLING, HEXAGON, RITTAL, EPLAN, FINDER, WEIDMÜLLER, TME, ALPHR TECHNOLOGY EUROPE, LINGEMANN, SENIOR SOFTWARE, ADMASYS, ASTI AUTOMATION, MIPU PREDICTIVE HUB, SPARTECH, ELECTROBLUE, OPEN HUB CREATIVE CLUSTER, AXES SOFTWARE, TIMELINE ERP, SHARE IT SMART, GLOBAL SOURCE, CHORUS, 3D DOT, PSC AUTOMATIZĂRI ȘI INSTALAȚII, CAD WORKS INTERNATIONAL, ACS TOTAL SOFTWARE, ECAS ELECTRO, PROELECTRIC, FUNDINGBOX, EIT MANUFACTURING, FIT EUROPEAN DIGITAL INNOVATION HUB, ICEBERG+, SMART CITY, KAESER COMPRESOARE etc. (mai multe detalii, pe intek.ro).

Pe lângă soluțiile pe care le vor vedea în expoziție, pe 9 aprilie, în cadrul FORUMULUI INTEK, profesioniștii din industrie vor afla informații importante despre aplicabilitatea în România a noilor tehnologii care sunt în trend la nivel mondial.

Cu tema ,,Digitalizarea și utilizarea inteligenței artificiale în industria din România”, FORUMUL INTEK 2024 are ca focus: Soluții inovatoare pentru viitorul industriei. Hipersoluțiile momentului și viitorului, plusuri și minusuri: digitalizare, AI, IIoT, robotizare și automatizări. Vor fi explorate și detaliate cu ajutorul experților mai multe aspecte relevante ale acestor tehnologii și ale implicațiilor lor în diverse domenii industriale.

Dintre speakeri: Adrian SANDU - secretar general ACAROM; Sergiu ȘARLEA - Director tehnic Bosch Rexroth; Anca MARIN – Project manager FundingBox; Rareș FAUR – Expert automatizări și digitalizare și Dragoș ENACHE – Manager Departament STABILUS; Aristeidis KATSIORCHIS - Innovation Manager EIT Manufacturing CLC South East, Lucian GRUIONU - General Manager Abstract Neural Dynamics, Prof. Univ. Dr. Ing, Facultatea de Mecanică, Universitatea din Craiova, Teodor Ștefan BÂLDEA – fondator și director executiv BIT Datamining; Cristian RUSU - Associate Professor at the University of Bucharest, Romania, Dep. of Computer Science (PhD); Călin BAIDOC - Founder & Director executiv BitYes; Sorin GRIGORESCU - Founder of RovisLab, Professor at Transilvania University, Country Technology Lead at Elektrobit Automotive.

Pentru detalii despre Agendă și speakeri, precum și pentru înregistrare, accesați intek.ro

În plus, pe întreaga perioadă a evenimentului (9-11 aprilie), la Standul 12 din Sala Dacia se vor desfășura Workshop-urile FIT EDIH & EIT MANUFACTURING, cu temele:

  • Oportunități de dezvoltare, digitalizare, finanțare și inovare prin Centrul de inovare digitală Futures of Innovation Technology (FIT EDIH)
  • Transformarea digitală și o producție mai eficientă cu Industry 4.0
  • Soluții de finanțare pentru digitalizarea IMM-urilor din Regiunea Centru
  • Inovație și Eficiență în IMM-uri: Explorarea Inteligenței Artificiale
  • Instrumente de finanțare pentru IMM-uri în cadrul PNCDI IV, Programul 5.7 - Parteneriat pentru Inovare
  • Creșterea productivității din domeniul resurselor umane prin digitalizarea proceselor interne.

Într-o eră în care tehnologia evoluează rapid și producția se întâlnește cu inovația digitală, este esențial să fii la curent cu cele mai recente tendințe și să explorezi modalități noi de a integra tehnologiile avansate în procesele de decizie și de producție.

Profesioniștii din industrie sunt așteptați la INTEK 2024, între 9 și 11 aprilie, la Centrul de evenimente Lux Divina din Brașov, pentru a accesa cunoștințe și resurse esențiale în optimizarea afacerilor, alături de partenerii ideali.

Pentru a obține codul de acces rapid la INTEK 2024, înregistrați-vă pe intek.ro

Despre TEHNIC MEDIA

TEHNIC MEDIA este de peste 25 de ani editorul revistei „T&T, Tehnică și Tehnologie”, care a debutat online în 1999, iar sub formă tipărită în 2001. În contact permanent cu companiile din mediul industrial, în anul 2012 începe un nou proiect – Demo Metal, cu primele 3 ediții organizate la București, iar din 2015 la Brașov, sub motto-ul „Venim unde este nevoie de noi”. Având în vedere harta industrială a țării, din 2017 se organizează și Demo Metal Vest, la Expo Arad. Urmărind zonele de interes și dezvoltarea noilor tehnologii, în 2023 are loc la Brașov prima ediție INTEK, eveniment dedicat automatizării și digitalizării proceselor.

Contact:

Email: office@tehnicmedia.ro

Telefon: 0741.076.834

Vezi toate stirile