ARBITRAJ

 

ARILOG este Partener al Tribunalului Arbitral in Transporturi, avand numarul de identificare unic in Reteaua Internationala de arbitraj ID.TAT: RO-1-000, iar ARILOG accepta sa desfasoare activitatţile legate de functionarea Retelei internationale de arbitraj, in conformitate cu prevederile stipulate mai jos si cu toate amendamentele sau actualizarile la acestea, asa cum pot fi stipulate de catre T.A.T. si prevazute de Codul arbitral in transporturi.

Tribunalul Arbitral în Transporturi de pe lângă Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale este o instituție arbitrală specializată în soluționarea prin arbitraj a litigiilor în materia transporturilor și activităților auxiliare transporturilor (activități ale caselor de expediții, activități ale comisionarilor vamali, depozitări, manipulări, servicii de poștă și curierat etc.).

Organizare

Tribunalul Arbitral în Transporturi este compus din Colegiul de conducere şi Secretariat. Colegiul Tribunalului Arbitral în Transporturi are, printre altele, următoarele atribuții:

- reprezintă Tribunalul Arbitral în Transporturi în raporturile cu Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale și cu terții;
- administrează activitatea curentă a Tribunalului Arbitral în Transporturi, luând în acest sens orice măsură necesară;
- întocmește și actualizează, anual, lista facultativă a arbitrilor Tribunalului Arbitral în Transporturi;
- alege, anual, președintele Colegiului Tribunalului Arbitral în Transporturi;
- coordonează activitatea personalului Secretariatului Tribunalului Arbitral.

Secretariatul Tribunalului Arbitral în Transporturi asigură lucrările de grefă, secretariat și arhivă ale Tribunalului Arbitral în Transporturi.
Conducerea Secretariatului Tribunalului Arbitral în Transporturi este asigurată de asistentul arbitral-șef.

Pentru mai multe detalii accesati: www.arbitrans.net


Subpagini:

Noutati

SMART Factory - cum optimizezi operatiunile logistice si de productie?

Automotive Logistics Summit, editia a III-a, 1-2 martie 2018, Hotel Ramada SibiuMembri Gold

Membri Silver

Parteneri

Parteneri Media


Newsletter