The latest industry insights

News

March 31, 2020

Transport Academy a trimis o scrisoare deschisă prin care solicită un răspuns public de clarificare în legătură cu Art. 4 din Ordonanța Militară nr. 4/2020, privind carantina impusă șoferilor de camioane.

Scrisoare deschisă către:

- Guvernul Romaniei
- Ministerul Transpo...

March 26, 2020

The European Logistic and Supply Chain system under the stress from the Coronavirus outbreak

The pandemic scenario Europe is currently facing, contributes at highlighting some fundamental features of the European supply chains and the professionals working in them.
 

One...

March 25, 2020

Dragi membri,
 

În această perioadă de incertitudine, ARILOG rămâne alături de dumneavoastră și vă oferă sprijin pentru a vă desfășura activitatea în condiții cât mai aproape de normal. Activăm, așadar, comunitatea membrilor pentru sprijin reciproc, pentru a găsi cele m...

March 25, 2020


Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pune la dispoziția tuturor operatorilor de transport rutier de marfă din Statele Membre UE sau NON UE harta interactivă a traseelor de tranzit de pe teritoriul României. Această hartă, pe lângă traseul prop...

March 25, 2020

Comisia Europeană a elaborat un ghid de măsuri pentru culoarele verzi pentru mărfurile esențiale, în vederea fluidizării transporturilor, precum și un set de măsuri de prevenire a blocajelor.

Puteți accesa acest document AICI

March 24, 2020

Având în vedere evoluția situației epidemiologice internaționale determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 și prioritizând lanțul de aprovizionare cu alimente, bunuri de larg consum și medicamente ARILOG - Asociaţia Specialiştilor din Logistică, Depozitare...

March 16, 2020

Dragi membri și parteneri,

Una dintre cele mai mari presiuni se exercită, în aceste zile, asupra activităților din supply chain. Într-un sens sau în altul.

Poate unii nu pot face față cererii, alții vor rămâne cu producție pe stoc. Aceste încercări sunt și cele mai bune...

March 11, 2020

ARILOG Hub Cluj - Napoca este amânat, iar noua dată de organizare va fi anunțată imediat ce situația COVID19 se va stabiliza. Vă mulțumim pentru înțelegere și vom reveni cu informații suplimentare.

ARILOG - Asociația Româna de Logistică, împreună cu Total Technologies ș...

February 19, 2020

Lansăm sesiunea de primăvara a activităților organizate pentru studenții ASE - Facultatea Business și Turism si Politehnica București - Departamentul de Logistică Industrială. 
Vă invităm să vă înregistrați pentru a susține prezentări pe durata unui curs, pe subiecte s...

February 19, 2020

București, 17 februarie 2020: Piața spațiilor industriale din zona de vest și nord-vest a țării înregistrează o creștere accelerată, după ce în decurs de doar patru ani, stocul s-a dublat, devenind a doua piața ca mărime după București și este așteptat să depășească 70...

Please reload

Archive
Please reload

Most Popular Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us