The latest industry insights

News

August 31, 2018


 

ARILOG - Asociația Româna de Logistica în parteneriat cu Slimstock aduc în atenția dvs. discuții practice,  sfaturi, know how pe diverse aspecte din logistica și supply chain management prin  organizarea unui eveniment în care vor fi abordate subiecte de real interes...

August 29, 2018

Ajuns la cea de-a treia ediție, evenimentul Supply Chain & Logistics Forum & Expo organizat de BusinessMark și găzduit de Hotel Radisson Blu din București în data de 04 octombrie 2018, va prezenta experți locali și internaționali ce vor împărtăși din know-how-ul lor în...

August 7, 2018

Căutăm jucători amatori de baschet pentru înființarea unei echipe a Asociației ARILOG pe care să o putem înscrie într-unul dintre campionatele companiilor care se desfășoară în București, cum ar fi Romanian Corporate Sports. Regulamentul permite și echipe mixte (F+M). 
...

August 7, 2018

Vectra Eurolift Service a devenit unul dintre sponsorii echipei FC Hermannstadt pentru ediția de campionat 2018/2019, fiind pentru prima dată când firma se implică într-un astfel de proiect.

Decizia companiei de a-și oferi suportul a venit din dorința de a susține...

August 7, 2018

Cu al doilea tren propriu lansat, echipa GOPET marchează o nouă „prima dată”: primul tren intermodal care leagă două dintre cele mai importante piețe din regiunea CEE, Polonia și România.

Lansarea acestui nou tren a fost o adevarată provocare pentru echipa noastră de In...

August 1, 2018

“Intermodal&Logistics” Magazine is organizing the second edition of ROMANIA CONNECTED, a B2B event dedicated to promoting multimodal transport solutions in Romania and neighboring markets.

2018 was declared by European Comission the Year of Multimodality and ROMANIA CON...

Please reload

Archive
Please reload

Most Popular Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
 

Contact Us

Mailing address: 16th Alexandru Radovici Str, 5th floor, District 2, Bucharest

Tel.: 0740-199-919

© 2017 by ARILOG.

  • Black YouTube Icon