Recent Posts

Începe a treia ediție Etikon – Încredere și Cooperare, program de leadership Erudio

Au început înscrierile pentru a treia serie a celui mai nou program marca Erudio, Etikon – Încredere și Cooperare. Sesiunile se vor desfășura exclusiv online și vor începe pe 25 martie.


Etikon e creat pentru oameni care conduc organizații sau echipe și au nevoie să își redefinească sensul împreună, dar și principiile etice care pot ajuta echipa să rămână unită și să performeze în contextul actual. Se adresează și antreprenorilor care au nevoie să gestioneze incertitudinea, să își înțeleagă mecanismul de luare a deciziilor și cum anume și-l pot îmbunătăți. Etikon e potrivit pentru orice profesionist, parte a unei echipe, care își dorește să afle ce Valori are în comun cu echipa lui și ce înseamnă asta, cum poate oferi și primi mai multă Încredere, cum poate Coopera cu ceilalți mai ușor și cu rezultate mai bune.


Ce facem la Etikon?


În primul rând, ne punem întrebările potrivite. „Ce rol joacă Identitatea, Valorile, Etica, Morala în eficacitatea și eficiența unei organizații?”, „Cum asiguri, într-o echipă, un context de cooperare, în care Binele comun să poată înflori?”, „Unde își are izvorul Încrederea și cum se construiește ea în relațiile cu ceilalți?”, „Cum știi că o decizie pe care o iei într-o echipă e bună? Cum te asiguri că n-o să cedeze la prima presiune pe care o va întâlni și ce rol joacă aici Cooperarea și Încrederea?” sunt doar câteva din întrebările pe care ni le punem în cele 10 sesiuni de curs.


Apoi, prin povești personale și organizaționale, numeroase exerciții individuale și de grup și îndrumați pas cu pas de profesori, găsim răspunsuri la aceste întrebări și le integrăm, pentru a le putea transpune cu folos în relațiile cu ceilalți și cu echipa.


Dacă vă aflați în punctul în care este necesar să decideți cum să mergeți mai departe cu echipele pe care le conduceți și aveți nevoie să vă puneți întrebările potrivite, vă așteptăm în seria a treia a programului Etikon – Încredere și Cooperare.


Profesori în program: Mihaela Gînju, Liviu Papadima, Adrian Stanciu.