Recent Posts

Vânzări mai mari cu 30% pentru ProfiArt după schimbarea magazinului online


ProfiArt, o companie dedicată artiștilor plastici și handmade, are vânzări mai mari cu 30% după numai o lună de la schimbarea platformei de E-commerce. Noul sistem de comerț electronic a fost implementat de Senior Software, furnizor cu un portofoliu unic de sisteme software în România.

ProfiArt este o companie ce comercializează materiale pentru artiști plastici și activități handmade, situându-se în Top 3 companii de profil din România. Managerii ProfiArt au decis să investească într-o platformă de comerț electronic personalizabilă, cu ajutorul căreia au crescut deja vânzările cu peste 30%. Noul soft de E-commerce a fost implementat de Senior Software, furnizor cu un portofoliu unic de sisteme software în România.

“Încă din prima lună de folosire a noii platforme am avut creșteri față de perioada similară a anului precedent: vânzările au crescut cu peste 30% și valoarea medie a coșului s-a dublat, numărul utilizatorilor s-a mărit cu 25%, iar timpul petrecut pe site a avut o creștere de peste 20%. În plus, numărul utilizatorilor de pe platforme mobile l-a depășit pentru prima dată pe cel de pe desktop. Practic, am avut creșteri însemnate în ceea ce privește toți indicatorii importanți”, a declarat Gabriel Varzan, IT manager ProfiArt.

După implementare, soft-ul de E-commerce a permis personalizarea magazinului online după cele mai noi tendințe din piață, oferind posibilitatea de a atașa documente, imagini, video-uri și nu numai. De asemenea, datorită noii structuri a site-ului ProfiArt, paginile au o indexare mult mai eficientă, rezultând o mai bună vizibilitate a produselor.

În plus, soft-ul îi permite companiei să vină în întâmpinarea clienților cu promoții, să răspundă prompt solicitărilor prin secțiunea de suport de specialitate direct de pe site și să afișeze informații relevante pentru cumpărători, într-un mod mult mai accesibil.

Decizia echipei ProfiArt de a investi în soluția de E-commerce a fost luată deoarece vechiul sistem nu asigura dezvoltarea dorită în mediul online. ” În urmă analizei mai multor sisteme, cea propusă de Senior Software s-a pliat cel mai bine pe nevoile noastre, din punct de vedere al funcționalităților, versatilității și costurilor. Echipa a înțeles foarte repede cerințele noastre, și, în plus, au venit cu idei noi pe care le-am implementat. În acest domeniu, o soluție e-commerce este esențială, nu doar în ceea ce privește vânzarea, ci și pentru permanenta legătură pe care trebuie să o avem cu clienții”, a completat Gabriel Varzan.

Profiart este o companie înființată în 1997, specializată în comercializarea materialelor pentru artiști plastici și activități de handmade. Compania are 2 magazine proprii în București, o rețea de distribuție națională, servicii specializate și cea mai variată gamă de produse existentă într-un magazin de profil din România (peste 40.000 de repere).


Despre platforma E-commerce

Soluția de E-commerce de la Senior Software este o platformă 100% customizabilă, cu impact semnificativ în organizarea și optimizarea procesului de vânzări online. În funcție de specificul fiecărei companii, se pot alege următoarele tipuri de portaluri:

 • Magazin online - tranzacțiile se desfășoară direct între companie și consumatorii finali.

 • Portal B2B - se adresează persoanelor juridice.

 • Portal generare prospecți - se recomandă companiilor cu cicluri mai lungi de vânzare.


Despre Senior Software

Senior Software este unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de soluții software integrate pentru managementul afacerilor. Fondată în 2003, compania a realizat peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft, alături de platforme testate la nivel internațional precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software își desfășoară în prezent activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din peste 150 de angajați, fiind unul dintre principalii funrnizori de sisteme software integrate din România.

 • 400+ implementări de succes

 • 15 ani de experiență

 • 150 angajați

 • 42% creștere CA

Website: https://www.seniorsoftware.ro/

Email: office@seniorsoftware.ro


Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • LinkedIn Social Icon
 • YouTube Social Icon