Please reload

Recent Posts

Comunicat ADREM LINK

June 27, 2018

 

ADREM LINK anunță lansarea parteneriatului cu firma ELBA-COM, un parteneriat care țintește implementarea de soluții inteligente de management energetic în toate tipurile de proiecte – de la marii consumatori la cei mai mici.

ADREM LINK promovează soluții în eficiența energetică, vizibilitate & informare, optimizare operațională, automatizare & control. Orientat strategic către Internet of Things, arhitecturi Cloud și modele “as a Service”, Adrem Link își propune să devină un lider de opinie în asimilarea noilor tehnologii în Romania și să ofere clienților săi posibilitatea unui consum de energie eficient datorită operațiunilor optimizate și vizibilității asupra proceselor.

ELBA-COM oferă pe piața românească un mix optimizat de soluții, sisteme și aparate de iluminat cu LED menite să asigure confortul luminos maxim pentru orice tip de activitate, în orice mediu – industrial sau office, comercial sau cu pretenții speciale. Axate pe conceptul de HCL – Human Centric Lighting, care așează OMUL în centrul filozofiei, soluțiile noastre materializează tehnologic iluminatul inteligent cu un serios angajament pentru  protejarea mediului.

Din parteneriatul sinergic al acestei colaborări rezultă oferta noastră menită să vă garanteze optimizarea consumurilor energetice, comanda, monitorizarea și informarea asupra stării consumatorilor și a elementelor de alimentare și comandă a acestora, mentenanță preventivă.

Pachete complete, personalizabile după specificul fiecărui beneficiar, care presupun audit, proiectare, execuție și mentenanță vă stau la dispoziție. În aceste sens, pentru detalii și clarificări, vă invitam să ne contactați la coordonatele de mai jos.

 

 

ADREM  LINK                                                               ELBA-COM

Viorel Stăniloiu       

Viorel.Staniloiu@adrem.ro                                             marketing@elba-com.ro             Alexandrina 20-22, Sector 1, București                        Str. Garii Nr. 1 Timișoara

www.adrem.ro                                                               www.elba-com.ro

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Contact Us

Mailing address: 16th Alexandru Radovici Str, 5th floor, District 2, Bucharest

Tel.: 0740-199-919

© 2017 by ARILOG.

  • Black YouTube Icon