Please reload

Recent Posts

15 ani de inovație tehnologică pe piața sistemelor software

July 12, 2018

 

Senior Software aniversează 15 ani de inovație tehnologică pe piața de soluții software pentru managementul afacerii. Cu un portofoliu de sisteme unic în România, compania a avut o evoluție constantă și are astăzi peste 400 de proiecte implementate în 5 țări. 

În luna iunie, Senior Software a împlinit 15 ani de activitate. Din 2003, compania inovează piața de soluții software pentru automatizarea și managementul afacerilor, în contextul unui mediu economic competitiv, în care 60% din industria software din România este controlată de investitori străini. 

Senior Software are un portofoliu de soluții unic în România, care acoperă toate componentele de business, de la gestionarea resurselor, a producției și a fiecărui canal de distribuție în parte și până la managementul proceselor de bugetare și analiză financiară. În plus, sistemele software sunt completate de servicii de implementare și suport, dar și de echipamente hardware necesare procesului de automatizare, ceea ce diferențiază Senior Software de alți furnizori.

„Piața de business din România se îndreaptă către o lume digitală, în care accesul la date se face de pe orice fel de terminal, iar concepte precum IoT sau Industry 4.0 nu mai sunt de domeniul SF. În contextul unei crize a forței de muncă ce se va acutiza, companiile doresc automatizarea proceselor de business până la nivel de integrare cu utilajele din fabrici, pentru a elimina acțiunile repetitive și timpii morți, făcând angajații competenți mult mai productivi. Un alt segment unde se poate îmbunătăți productivitatea este optimizarea operațiunilor complexe, de tipul generării planului de producție, livrări sau stocuri.

Pentru toate aceste probleme avem soluții extrem de puternice, care aduc rezultate spectaculoase. Efectele se văd astăzi în evoluția portofoliului nostru de clienți, când lucrăm cu unele dintre cele mai mari companii din piață. Pentru noi, cele mai importante resurse sunt angajații și clienții noștri, iar cu ocazia acestei aniversări le mulțumim si ne dorim să creștem împreună în continuare.”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Pe parcursul celor 15 ani, compania a implementat sisteme software flexibile pentru afaceri din diferite domenii precum FMCG, retail, automotive, construcții, mobilă, farmaceutic, servicii medicale private, echipamente industriale și nu numai, înregistrând peste 400 de proiecte, implementate în 5 țări (România, Bulgaria, Ungaria, Italia, Marea Britanie).

“Afacerile Regency si Senior Software au avut șansa să se ridice una pe alta în situații în care mulți se prăbușeau economic sau nu puteau dezvolta perspective solide de viitor. Pentru noi, soluția oferită de ei a adus nenumărate beneficii în companie, a accelerat viteza de lucru și a determinat o raportare corectă, în timp real. Relația dintre cele două companii nu este o simplă relație B2B, ci o relație de la om la om. Așadar, Senior Software este mai mult decât un partener de afaceri, este un prieten. La mulți ani!” a declarat Alexandru Mankoosh, IT Manager - Regency Company, primul client al Senior Software.

Dacă la început, Senior Software a pornit cu o singură divizie, în prezent, compania dispune de 6 divizii prin care se implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania are la bază parteneriate încheiate cu furnizori de sisteme software recunoscuți pe plan mondial, respectiv Microsoft, Mantis, Tableau Software, Siemens și Zebra Technologies. Mai mult, activitatea companiei se desfășoară în 4 locații din România (București, Constanța, Cluj și Iași) cu o echipă formată din peste 150 de angajați.

Share on Facebook
Please reload

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Contact Us

Mailing address: 16th Alexandru Radovici Str, 5th floor, District 2, Bucharest

Tel.: 0740-199-919

© 2017 by ARILOG.

  • Black YouTube Icon