Recent Posts

Call for applications


TEG anunță organizarea celei de a 6-a ediții a Central Eastern European Logistics and Supply Chain Excellence Award, în cadrul Congresului TRANSLOG Connect, competiție care recunoaște și promovează proiectele de success din regiune, maximizând vizibilitatea inițiativelor de succes și a soluțiilor flexibile.


Cerințe:

Proiectul trebuie finalizat și implementat în regiunea Europei Centrale și de Est. Pot aplica companii care își desfășoară activitatea în industriile retail, producție sau furnizori de soluții. Furnizorii de soluții au dreptul să aplice numai cu un proiect legat de un client. Aplicația poate reprezenta o descriere a unei metode, a unei tehnici sau a unui proiect care conduce la îmbunătățiri în supply chain, logistică și transport.

Aplicațiile vor fi evaluate de juriul competiției format din experti internaționali, bazandu-se pe nivelul de inovare, abilitatea de a transfera conceptul, sustenabilitate, rentabilitate și contribuția valorii adăugate. Aplicațiile pot fi depuse până la data de 3 octombrie 2018.


Recunoaștere:

Câștigătorii vor avea șansa unică de a aduce în centrul atenției cele mai bune produse, servicii sau cele mai bune practici, prezentând proiectele lor în fața unui public format din peste 500 de profesioniști din domeniul logisticii și supply chain, factori de decizie din peste 30 de țări.

Organizatorul - TEG The Events Group – sprijină proiectele câștigătoare cu diverse activități de PR prin intermediul celor peste 40 de parteneri media internaționali evidențiind cele mai bune inovații în fiecare categorie.


Mai multe informații despre a 6-a ediție a Premiilor puteți afla aici. Pentru mai multe informații despre Congres vă rugăm să accesați siteul: www.translogconnect.eu sau alăturați-vă comunităților de business pe canalele social media!

LinkdIn Twitter FaceBook