Recent Posts

O selecție excepțională a soluțiilor pentru industriile logistică și supply chain din Europa Central


În aproximativ patru luni unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriilor logistică și supply chain, Congresul TRANSLOG Connect, va avea loc din nou în Budapesta, reunind experți în logistică și supply chain, factori de decizie din Europa Centrală și de Est. Evenimentul dedicat networkingului profesional, care are loc în fiecare an, în luna noiembrie, crește de la an la an.

Organizatorul, Grupul de evenimente TEG, este încantat să invite toți membrii industriei pentru a discuta trendurile principale și impactul acestora asupra domeniului de activitate, dar și pentru a stabili noi parteneriate și pentru lărgirea rețelei profesionale.

Companii regionale și internaționale precum Daimler, Jabil, Bosch, Faurecia sau Maflow vor transmite informații de piață de ultimă oră pentru a garanta calitatea programului care va fi concentrat pe digitalizare și inteligența artificială, pe inovația în transporturile rutiere, pe tendințele 4PL în Europa Centrala și de Est și modalitatea prin care cele mai noi tehnologii de automatizare ajută la depășirea crizei de personal. Christine Mezger-Behan, VP Regional Logistics Europe în cadrul Robert Bosch va împărtăși informații despre transformarea fundamentală simultană și realinirea serviciilor de transport, depozitare, ambalare și comerț exterior în cadrul Bosch, inițiativa ce a fost onorată cu premiul «Project of the Year» de către Asociația Europeană de Logistică, ELA, în iunie 2018.

În plus, TEG colaborează îndeaproape cu peste 10 asociații naționale de logistică din zona CEE pentru a asigura obiectivul regional al Congresului TRANSLOG Connect. În plus, participanții la eveniment vor avea posibilitatea de a vizita fabrica AUDI din Győr, de a participa la prezentarile studiilor de caz si de a-și stabili întâlniri de business cu cei mai importanți funizori internaționali de servicii logistice precum Waberer’s International, SSI SCHÄFER, Arviem, Raben Group, Trans.eu, DHL, C.H. Robinson, Transwide, Priority Freigh și multi alții.

TEG anunță de asemenea organizarea celei de a 6-a ediții a Central Eastern European Logistics and Supply Chain Excellence Award, competiție care recunoaște și promovează proiectele de succes din regiune, maximizând vizibilitatea inițiativelor de succes și a soluțiilor flexibile. Producători, retaileri și furnizori de servicii din toate industriile pot aplica cu cele mai inovative proiecte până pe data de 3 octombrie 2018.Mai multe informații despre a 6-a ediție a Premiilor puteți afla aici. Pentru mai multe informații despre Congres vă rugăm accesați siteul: www.translogconnect.eu sau alăturați-vă comunităților de business pe canalele social media!


LinkdIn Twitter