Recent Posts

Primul tren intermodal între România și Polonia, lansat de GOPET
Cu al doilea tren propriu lansat, echipa GOPET marchează o nouă „prima dată”: primul tren intermodal care leagă două dintre cele mai importante piețe din regiunea CEE, Polonia și România.

Lansarea acestui nou tren a fost o adevarată provocare pentru echipa noastră de Intermodal, având în vedere și lipsa infrastructurii feroviare care să traverseze Munții Tatra. Atfel, traseul ocolitor se întinde pe 1.000 km, trenul traversând 4 granițe (RO-HU, HU-SK, SK-CZ și CZ-PL) în 36 ore (între terminale).

Pentru o scurtă perioadă, trenul va rula doar o dată pe săptămână în fiecare direcție, cu plecări după cum urmează:

  • în fiecare miercuri – Terminalul Oradea (RO)

  • fiecare vineri – Spedcont, Lodz (PL)

Unitățile folosite sunt containere de 45′ iar operațiunile de tracțiune la fiecare capăt sunt gestionate cu ajutorul tracționiștilor dedicati. Începând cu luna septembrie, frecvența va crește la 2 trenuri / direcție. Până la sfârșitul anului 2018, intenționăm să ajungem la o compoziție de 40 de unități pe fiecare tren.

Această nouă conexiune deschide opțiuni pentru conectarea ulterioară cu Scandinavia prin linia deja existentă între Lodz – Gdynia și continuare via feribot. În ceea ce privește Balcanii, clienții pot beneficia de trenul GOPET deja existent între Curtici și Stara Zagora (via Ruse).


Pentru mai multe detalii operaționale și comerciale, va invităm să ne contactați scriindu-ne la gti@gopettrans.com.

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon