Recent Posts

Vectra Eurolift Service – sponsor al echipei de fotbal FC Hermannstadt

Vectra Eurolift Service a devenit unul dintre sponsorii echipei FC Hermannstadt pentru ediția de campionat 2018/2019, fiind pentru prima dată când firma se implică într-un astfel de proiect.

Decizia companiei de a-și oferi suportul a venit din dorința de a susține o echipă tânară și cu o evoluție frumoasă în fotbalul românesc.

Vectra Eurolift Service, dealer exclusiv în România al brandului de stivuitoare Yale Material Handling, activează pe această piață din 1994. Având peste 50 de angajați, Vectra își dorește să promoveze inițiativa clubului Hermannstadt de a susține tinerele talente care au puține posibilități de continuitate în sport pe plan local.

Yale este unul dintre cei mai longevivi producători de stivuitoare și echipamente de depozit din lume, având o istorie în acest domeniu de peste 140 de ani. Yale produce o gamă largă de stivuitoare electrice și motostivuitoare Diesel și GPL, incluzând echipamente dotate cu tehnologia inovativă AC proiectate pentru a optimiza productivitatea în aplicațiile desfășurate de către clienți. Yale dispune de o rețea de peste 600 de dealeri în întreaga lume.

FC Hermannstadt a fost înființată în 2015 și în doar 3 ani a evoluat din Liga a IV-a în Liga I. Membrii fondatori au pornit de la faptul ca în Sibiu nu mai există spectacol fotbalistic, fapt care lipsește iubitorilor de fotbal și de asemenea, din dorința de a arăta tuturor că în Sibiu se poate face performanță sportivă în condiții de seriozitate, transparență și profesionalism.

Primul meci din această ligă s-a disputat pe data de 21.07.2018, pe stadionul din Târgu Mures, România, fiind difuzat de televiziunile Digi Sport 1, Telekom și Look TV.

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon