Recent Posts

Invitație workshop organizat de Universitatea din Pitești


Universitatea din Pitești își asumă misiunea de a genera și transfera cunoaștere către mediul socio-economic prin cercetare științifică, dezvoltare, inovare și transfer tehnologic.

Dorind să stimuleze colaborarea dintre mediul socio-economic și mediul academic, Universitatea din Pitești, prin Centrul de Transfer Tehnologic, alături de ACAROM, FESTO, ARILOG, CCIA-Argeș și AOA-Argeș au deosebita plăcere de a vă invita la workshop-ul "CERCETARE APLICATIVĂ ȘI TRANSFER TEHNOLOGIC, CĂI DE DEZVOLTARE ZONALĂ".

Evenimentul va avea loc în Sala de festivități a Universității din Pitești, Corpul Central - Str. Târgu din Vale nr. 2, joi, 27 septembrie, începând cu orele 09.00.

În cadrul evenimentului vor fi abordate teme de interes pentru ambele părți, de aceea prezența dvs. va aduce un plus de valoare evenimentului și ne va permite dezvoltarea unor colaborări în legătură cu nevoile companiei din care faceți parte.

Cu aceeși ocazie, dacă doriți, Universitatea din Pitești, pune la dispoziție spațiu pentru prezentarea și promovarea companiei dvs.

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. De aceea vă rugăm să confirmați participarea dvs. la eveniment până pe 24 septembrie, prin completarea formularului de înscriere, care poate fi descărcat AICI.

Date de contact:

Ana Gavriluță - director Centru de Transfer Tehnologic, 0746 101 580 | ana.gavriluta@upit.ro

Archive