Recent Posts

ARILOG Dream Team - campionatul de baschet al companiilor


Luni – 8 octombrie – a debutat Ediția de toamnă 2018 a Romanian Corporate Sports – Baschet, de această dată cu 7 echipe, cu sistem tur-retur, fiecare cu fiecare, urmat de tablou final. Formatul presupune câte 12 meciuri pentru fiecare echipă în Faza Grupelor, dar și multă distracție în afară de baschet 3x3.

ARILOG Dream Team a debutat în acest campionat cu următoarea componență:

Romeo Dumitru - Euroccoper

Claudia Gheorghe - Supply Chain Management Center

Paul Niță - ID Logistics

Bogdan Găvăneci - CEVA Logistics

din echipa completă făcând parte și:

Daniel Căutiș - Dunwell

Andi Drăniceanu - Farmexim

Bogdan Bărbulescu - Elit Piese Auto Originale

Mircea Pălășan - Supply Chain Management Center

Meciurile au loc în fiecare zi de luni, până pe 19 noiembrie 2018 inclusiv, la Clubul Rapid din Calea Giulești nr. 18, sector 6, București. Calendarul meciurilor poate fi urmărit AICI Participarea la meciuri din tribună este permisă și gratuită.

Sponsorul oficial al echipei ARILOG Dream Team este DunwellDunwell, primul și singurul broker exclusiv de real estate industrial din România, este un start-up înființat în 2017 în București. Scopul agenției este de a intermedia tranzacțiile între proprietarii de spații logistice și industriale (proprietăți noi, existente, în construcție, built-to-suit, proiecte brownfield sau greenfield etc.) și chiriași (furnizori de servicii logistice, retaileri tradiţionali și online, FMCG, companii cu activități de producție).Divizia de terenuri se ocupă de tranzacționarea de terenuri, atât industriale, cât și pentru alte destinații de dezvoltare, de la vânzări de terenuri cu o singură parcelă, până la compactarea mai multor parcele, în funcție de zonă și nevoi.


Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon