Recent Posts

Libris.ro gestionează cel mai mare depozit de carte din țară cu WMS de la Senior Software

Libris.ro a deschis cel mai mare depozit de carte din țară. Compania a ales să folosească soluția WMS de la Senior Software pentru a gestiona noul depozit cu o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați.


Libris.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online de carte din România, a decis să deschidă anul acesta cel mai mare depozit de carte din țară, pentru a răspunde trendului crescător estimat al vânzărilor de carte. Compania a ales sistemul pentru managementul depozitului (WMS) de la Senior Software, pentru a-și automatiza operațiunile din noul spațiu de stocare, mai mare de patru ori față de cel precedent.

“Activitatea Libris.ro a crescut organic în ultimii ani și, ca o dezvoltare firească, am construit cel mai mare depozit de carte din țară, cu o suprafață totală de 5.000 de metri pătrați. Odată cu investiția în infrastructură, am ales să implementăm sistemul WMS de la Senior Software pentru a crește rapiditatea și calitatea livrărilor. Astfel, noile fluxuri logistice ne vor permite ca toate promisiunile librăriei noastre online să fie ținute, dar și să facem loc pentru noi angajamente”, a declarat Laura Țeposu, General Manager Libris.ro.

Odată cu extinderea spațiului de depozitare și a investițiilor în sisteme software, retailerul de carte își crește semnificativ capacitatea de livrare și acuratețea datelor. Pentru un plus de beneficii, Libris.ro a completat soluția WMS cu o serie de echipamente hardware de la itDepot, precum cititor de coduri de bare, imprimantă termică, cartușe imprimantă, și toner imprimantă.

Sistemul pentru managementul depozitului din portofoliul Se