Recent Posts

Logistics & Customs Forum - Facilități și provocări în comerțul dintre România și Serbia


Comerțul internațional este un factor esențial pentru prosperitatea economică, iar complexitatea și viteza cu care acesta se desfășoară, pune accentul în special pe logistică și vămuirea mărfurilor.


La redefinirea cooperării și facilitării tranzactților la nivel global, pot ajuta acordurile regionale de liber schimb, care funcționează în spiritul parteneriatului și al respectului reciproc.

Un exemplu de succes îl reprezintă acordul semnat între Uniunea Europeană și Republica Serbia, un parteneriat care oferă soluțiile cele mai potrivite în accelerarea schimburilor comerciale, sporește siguranța activităților de supply chain și care promovează predictibilitatea operațiunilor vamale într-un mediu din ce în ce mai competitiv.

ARILOG și AEO Forum vă invită la un eveniment menit să aducă noutăți educative din activitatea logistică și legislația vamală, în care alături de speakeri cu o bogată experiență vom putea identifica procedurile pentru îmbunătățirea activității companiei.

Principalele teme abordate vor fi facilitățile și provocările de ordin logistic și vamal cu care se confruntă cele două țări, în egală măsură, într-un context regional și unul global, subiecte ce vor fi de interes atât pentru companiile din România, cât și pentru cele din Serbia. Prezentările vor fi susținute sub formă de studii de caz pentru a identifica ușor bune practici de îmbunătățire a activităților zilnice.


La eveniment sunt așteptați:

- directori generali

- manageri de supply chain, logistică sau transport

- directori financiari, contabili, auditori

- persoane ce au responsabilitate în derularea operațiunilor de import – export

Taxa de participare la eveniment este de 70 de euro / persoană. Pentru două persoane din partea aceleiași companii acordăm un discount de 10%. Membrii asociațiilor ARILOG și AEO Forum beneficiază de un tarif de 50 de euro / persoană.

Pentru înregistrare și alte informații utile, vă rugăm să ne contactați:

ARILOG: Oana Nae | office@arilog.ro | 0740 199 919

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon