Recent Posts

Todoceram și-a fluidizat procesele interne și accesul la informație cu soluțiile Senior Software

Todoceram și-a fluidizat procesele interne și a îmbunătățit transparența informațiilor cu un pachet unic de sisteme software. Distribuitorul național de plăci ceramice și obiecte sanitare din Bihor a implementat soluțiile integrate ERP și BI de la Senior Software.

Todoceram a implementat un pachet unic de soluții ERP și BI pentru managementul resurselor, al fluxului de lucru și al proceselor de analiză și raportare. Distribuitorul de plăci ceramice și obiecte sanitare a ales Senior Software, singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate pentru managementul de business.

“Am ales aceste sisteme datorită recomandărilor partenerilor noștri și a capabilităților de operare ale soluțiilor. Implementarea de ERP și BI a avut la bază dorința de a fluidiza procesele interne și a crește transparența informației. Am ales să colaborăm cu Senior Software, iar întreaga situație a fost gestionată de o echipă de profesioniști”, a declarat Raul Ghiman, Director Național Vânzari în cadrul Todoceram.

O caracteristică foarte importantă pentru desfășurarea activității în cadrul Todoceram o reprezintă capacitatea de a urmări cât mai în amănunt procesele interne și comerciale, iar rapoartele generate de sistemul BI au devenit absolut necesare pentru stabilirea, urmărirea și controlul rezultatelor în cadrul echipei.

“Aceste soluții sunt esențiale, […] pot face diferența între o afacere de succes și restul companiilor”


Todoceram este localizată în Bihor și are două puncte de lucru, o flotă de 10 camioane, peste 600 de clienți și un portofoliu ce depășește 25.000 de repere. Noile sisteme permit integrarea tuturor proceselor și datelor într-o platformă unică, oferind echipei acces în timp real la informații despre stocuri, clienți, furnizori și nu numai.

Mai mult, în cadrul companiei, pachetul ERP & BI a determinat creșterea vitezei de operare a documentelor și o gestionare mai bună a cash-flowului, totodată reducând timpul de procesare și livrare a comenzilor.

“În domeniul nostru de activitate, aceste soluții sunt esențiale. Controlul proceselor interne, urmărirea cash-flow-lui, stabilirea obiectivelor și managementul, în general, sunt bazate pe informații, iar acestea pot face diferența între o afacere de succes și restul companiilor”, a completat Raul Ghiman.

Produsele din portofoliul companiei Todoceram provin atât din România, cât și din țări precum Polonia, Bulgaria și Spania. Distribuitorul plănuiește ca în viitor să își lărgească gama de produse, contribuind astfel la dezvoltarea business-ului și, implicit, a clienților. Soluțiile furnizate de Senior Software sunt concepute astfel încât să susțină extinderea oricărui business, din toate punctele de vedere.

Despre Senior Software

Fondată în 2003, Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate. Compania a realizat peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft alături de platforme testate la nivel internațional precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.


Senior Software a pornit business-ul cu o singură divizie iar, în prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din peste 150 de angajați, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme software integrate din România.

Persoană de contact Senior Software:

Mihaela Nițu – Specialist Marketing

Email: mnitu@seniorsoftware.ro

Telefon: 0757.796.151

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon