Recent Posts

Todoceram și-a fluidizat procesele interne și accesul la informație cu soluțiile Senior Software

Todoceram și-a fluidizat procesele interne și a îmbunătățit transparența informațiilor cu un pachet unic de sisteme software. Distribuitorul național de plăci ceramice și obiecte sanitare din Bihor a implementat soluțiile integrate ERP și BI de la Senior Software.

Todoceram a implementat un pachet unic de soluții ERP și BI pentru managementul resurselor, al fluxului de lucru și al proceselor de analiză și raportare. Distribuitorul de plăci ceramice și obiecte sanitare a ales Senior Software, singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate pentru managementul de business.

“Am ales aceste sisteme datorită recomandărilor partenerilor noștri și a capabilităților de operare ale soluțiilor. Implementarea de ERP și BI a avut la bază dorința de a fluidiza procesele interne și a crește transparența informației. Am ales să colaborăm cu Senior Software, iar întreaga situație a fost gestionată de o echipă de profesioniști”, a declarat Raul Ghiman, Director Național Vânzari în cadrul Todoceram.

O caracteristică foarte importantă pentru desfășurarea activității în cadrul Todoceram o reprezintă capacitatea de a urmări cât mai în amănunt procesele interne și comerciale, iar rapoartele generate de sistemul BI au devenit absolut necesare pentru stabilirea, urmărirea și controlul rezultatelor în cadrul echipei.

“Aceste soluții sunt esențiale, […] pot face diferența între o afacere de succes și restul companiilor”


Todoceram este localizată în Bihor și are două puncte de lucru, o flotă de 10 camioane, peste 600 de clienți și un portofoliu ce depășește 25.000 de repere. Noile sisteme permit integrarea tuturor proceselor și datelor într-o platformă unică, oferind echipei acces în timp real la informații despre stocuri, clienți, furnizori și nu numai.

Mai mult, în cadrul companiei, pachetul ERP & BI a determinat creșterea vitezei de operare a documentelor și o gestionare mai bună a cash-flowului, totodată reducând timpul de procesare și livrare a comenzilor.