Recent Posts

WDP construiește o hală de 60.000 m² pentru Pirelli în Slatina

WDP construiește la Slatina, România, o hală nouă de aproximativ 60.000 m² pentru producătorul de anvelope Pirelli, pentru extinderea unității de producție existente a companiei Pirelli. WDP preconizează o investiție de aproximativ 40 de milioane de euro pentru realizarea acestui proiect.

PIRELLI ÎȘI EXTINDE LOCAȚIA DIN SLATINA

WDP extinde unitatea de producție existentă a companiei Pirelli, specialist în producția de anvelope auto, situată în localitatea Slatina (RO), cu o hală nouă de ultimă generație, cu o suprafață de aproximativ 62.000 m². Acest proiect se aliniază strategiei de dezvoltare a celei mai mari și mai importante locații de producție a companiei Pirelli, cotată la bursa din Italia. Noua hală va fi construită chiar lângă locația Pirelli existentă din Slatina, în continuarea acesteia. Investițiile pe care Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităților la această locație, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare și ieșire urmează să fie amplasată în secțiunea nouă, unde se va amenaja și un spațiu pentru activități de producție.


Locația Pirelli din Slatina este situată în vestul Bucureștiului, pe autostrada Craiova-Pitești. După finalizarea construcției - preconizată în cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020 - Pirelli va închiria noua clădire logistică pe o perioadă de cincisprezece ani. WDP pornește de la un buget de investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, pe baza unui randament aliniat cerințelor pieței.

Jeroen Biermans, Manager General al WDP în România: „Construcția acestei hale noi va optimiza cel mai important punct de producție al Pirelli și va asigura viitorul acestei locații”.

___

WDP dezvoltă și investește în domeniul imobiliar logistic (depozite și birouri). WDP are aproximativ 4,5 milioane m² de proprietăți în portofoliul său. Acest portofoliu internațional de clădiri seminindustriale și logistice cuprinde peste 200 de locații la principalele centre logistice pentru depozitare și distribuție în Belgia, Olanda, Franța, Luxemburg și România. Informații suplimentare despre WDP puteți găsi pe www.wdp.eu.