Recent Posts

Gebrüder Weiss lansează serviciul de livrări la domiciliu în România

Compania internațională de transport și logistică Gebrüder Weiss a lansat serviciul de livrări la domiciliu şi în România. Produsul „GW pro.line home” cuprinde livrarea articolelor comandate online direct la adresa consumatorului final și, la nevoie, operaţiunile necesare pentru gestionarea retururilor.


Prin intermediul acestei oferte de servicii, Gebrüder Weiss urmăreşte să se adreseze în special marilor companii care desfăşoară activităţi de comerţ la distanţă, magazinelor de mobilă, de materiale de construcții sau de electronice și să le ofere asistență profesională la efectuarea livrărilor către clienţii finali. „Comerțul online din România este în plină expansiune. Numai în 2018, sectorul e-commerce a înregistrat o creştere cu 30% față de anul precedent. În calitate de furnizor de servicii complete de logistică, dorim să deservim în condiţii optime această piață B2C care înregistrează o creștere rapidă. Lansarea produsului GW pro.line home reprezintă un pas decisiv in aceasta direcţie”, afirmă Viorel Leca, director de țară al Gebrüder Weiss Romania.

Menţinerea fără întrerupere a poziţiei de lider de piață în Austria Gebrüder Weiss a înregistrat deja succese deosebite în mai multe ţări prin serviciul de livrări la domiciliu. În Austria, compania de logistică activă la nivel global continuă să dețină poziția de lider de piață. În 2018, au fost livrate în această ţară în jur de 335.000 de comenzi din sectoarele de mobilier, articole de uz casnic şi electronice de consum. Acest rezultat corespunde unei creșteri de aproximativ 20% în raport cu anul precedent. Şi în Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația și Serbia, Gebrüder Weiss a obţinut creşterea cotei de piaţă prin intermediul produsului „GW pro.line home” și dispune, în portofoliul de clienţi de bază, de companii renumite pe plan internațional, cu activităţi în domeniul comerţului la distanţă şi al amenajărilor interioare.

______

Contact:

Georgiana Ecovescu

Gebrüder Weiss S.R.L Str. Ithaca Nr. 1000, RO 087015 Bolintin Deal

+40.372.67.8414 | office.ro@gw-world.com

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon