Recent Posts

Adunarea Generală a membrilor ARILOG

13 iunie, ora 10.00, Bucuresti

ARILOG organizează Adunarea Generală a membrilor, în data de 13 iunie, începând cu ora 10.00, la Hotel Hilton Gardens Centrul Vechi. În cadrul ședinței vor fi prezentate rapoartele de activitate ale asociației din ultimii doi ani și va fi votat un nou Consiliu Director pentru mandatul 2019-2021.


Candidaturile pentru noul Consiliu Director se pot exprima până la data de 10 iunie 2019, inclusiv.


Candidatura constă în transmiterea unei scrisori de intenție pe adresa de e-mail office@arilog.ro în care să se motiveze implicarea în dezvoltarea Asociației.

A fi membru în Consiliul Director este o activitate voluntară și necesită angajament și implicare. Calitățile pe care trebuie să le îndeplineasca membrii Consiliului Director ARILOG sunt:

Profesionalism - membrii CD sunt responsabili pentru planificarea strategică a dezvoltarii Asociației. În multe cazuri aceștia reprezintă imaginea ARILOG și vor fi nevoiți să participe la întâlniri oficiale sau să acorde interviuri despre activitatea ARILOG. Din acest motiv felul în care membrii CD se prezinta atât în interiorul organizației, cât și în afara ei, este foarte important.

Încredere și pasiune - misiunea ARLOG este de a promova educația continuă în logistică și supply chain, prin promovarea proiectelor de bune practici la nivel național și internațional. Membrii CD trebuie să împărtășească această cauză și să înțeleagă viziunea organizației astfel încât să fie implicați și participativi.

Contribuție - valoarea pe care un membru al CD ARILOG o poate aduce este legată de capacitatea acestuia de a promova viziunea și misiunea Asociatiei, în vederea dezvoltării acesteia prin creșterea numărului de membri și prin ducerea la bun sfărșit a initiativelor avute.

Timp - activitățile ARILOG necesită timp alocat lunar pentru participarea la ședințele de board, pentru participarea la diverse evenimente organizate de Asociație sau de alți parteneri și pentru dezvoltarea proiectelor agreate în prealabil.

Conduită - Membrii CD trebuie să respecte Codul de Conduită adoptat de membrii Asociației în anul 2015.

În mandatul 2017-2019, Consiliul Director ARILOG a fost compus din:

  • Daniel Preda - Președinte

  • Adriana Pălășan - Vicepreședinte

  • Cristian Goroneanu - Vicepreședinte

  • Daniel Fulaș - Vicepreședinte

  • Florin Ioan - Vicepreședinte

  • Ion Lixandru - Vicepresedinte

  • Paul Niță - Vicepreședinte

  • Paul Copil - Vicepreședinte

  • Romeo Dumitru - Vicepresedinte

Programul Adunării va cuprinde: prezentare raport activitate pentru anii 2017/2019, prezentare candidaturi și vot, anunțarea rezultatelor. Vom reveni cu informatii legate de programul pe ore și locul de desfașurare al întâlnirii.

Archive