Recent Posts

Transformare digitală datorită unei platforme logistice?

Eficiența sporită, operațiunile automatizate, procesele optimizate, se numără printre principalele obiective ale Trans for Shippers.

Ce este Trans for Shippers?

Este un nou produs și un nou concept lansat de Trans.eu ce își propune să aducă logistica la un alt nivel. Pe scurt, este o platformă ce revoluționează transportul, și anume combină automatizarea proceselor dintr-o companie, cu o comunicare eficientă, cu instrumente inovatoare bazate pe algoritmi inteligenți, și nu în ultimul rând, o comunitate vastă, formată din companii de prestigiu din industrie.

Platforma Trans for Shipper permite automatizarea activităților ce consumă mult timp și stochează toate documentele necesare într-un singur loc. Foile de parcurs electronice sunt încă un pas spre logistica 4.0.

TMS 4.0 - un instrument ce oferă un mare avantaj

Activitățile tradiționale sunt înlocuite de tehnologia modernă. Acestea sunt gata să pătrundă în mediul de afaceri, gata de adoptat de către companiile care sunt pregătite pentru schimbare. Acest TMS inovativ integreaza toate sistemele dedicate gestionării transportului, a comenzilor și cele pentru monitorizare. Un singur instrument permite toate acestea, plus schimbul de date și documente necesare în procesul de transport. Această soluție definește o nouă dimensiune a logisticii.

Activități de transport automatizate

Ca parte a Platformei Trans.eu, TfS reprezintă o revoluție în gestionarea comenzilor de transport. Nu mai este necesar să rescrieți și să transferați aceleași adrese de încărcare și descărcare, sau documente, sau email-uri. Aici există și avantajul de evitare a greșelilor de scriere, totul fiind automatizat. Platforma asigură comunicarea eficientă între comerciant, transportator, expeditor, într-un singur instrument. Totodată, puteți gestiona și plățile, facturile, vizibile imediat în sistem, fără a se pierde pe e-mail. În plus, întregul proces poate fi ușor monitorizat.

Pe drumul către e-CMR

Scrisorile de transport electronice reprezintă un reper important în digitalizarea industriei de transport. Adoptarea protocolului adițional la Convenția CMR nu este decât una dintre etapele acestei schimbări: până în prezent, 20 de țări s-au alăturat. Cel mai important pas va fi implemetarea eficientă și comună a mecanismului electronic a scrisorii de transport electronice.


Pentru detalii despre logistica 4.0 și cum să lucrați eficient, vă invităm să vizitați https://www.trans.eu/ro/ sau sa ne contactati la 031 710 30 90.