Recent Posts

DB Schenker a sărbătorit 25 de ani de prezență pe piața din România în noul terminal logistic din CT

(București, octombrie 2019) Alături de clienți, parteneri externi şi oficialităţi locale DB Schenker, furnizorul numărul unu de servicii logistice și transport din România, a organizat festivitatea de deschidere oficială a noului său terminal logistic Clasa A, în suprafață de 21,000 mp.

Noul terminal, dedicat operațiunilor de logistică și transport în regim de grupaj este localizat în CTPark Bucharest West (CTP), la km 23 al autostrăzii A1. În cadrul aceleiaşi ceremoni, DB Schenker a celebrat 25 de ani de activitate pe piaţa din România.

Spațiu logistic premium Built-to-Suit

Noul terminal, reprezentând o investiție de aproximativ 6,5 milioane de euro, este o unitate Build-to-Suit, dezvoltat de CTP în conformitate cu cele mai înalte standarde tehnice și de calitate în ceea ce privește construcția de spații industriale și logistice premium.


Cu o suprafață totală de 21,000 metri pătrați, noul terminal aduce numeroase beneficii partenerilor companiei în termeni de calitate, inovație și valoare adăugată.


Suprafața de depozitare în noul terminal este împărțită în trei module: ADR, temperatură controlată și temperatură ambientală. Astfel, DB Schenker poate furniza servicii logistice la standardele solicitate de partenerii săi și impuse de industriile diverse din care aceștia fac parte, și poate asimila viitoarele creșteri de volume.

Noua locație de cross-dock permite o consolidare mai bună a transporturilor de la diferiți parteneri, reduce numărul de manipulări necesare, și, implicit, timpul

alocat manipulării partidelor de marfă. Astfel, întregul lanț de distribuție va fi optimizat și va exista o creștere a productivității și eficienței livrărilor.


„Ne-am luat angajamentul de a ne îmbunătăți permanent serviciile și de a crea sinergii între produsele și terminalele noastre pentru a putea oferi partenerilor noștri soluții logistice complexe și eficiente” a declarat Albin Budinsky, CEO DB Schenker în România.


Pentru a asigura un mai bun management al securității și pentru a crește eficiența operațională, noul depozit este echipat cu un sistem de supraveghere video CCTV de înaltă performanță, complet integrat cu sistemele de securitate existente ale companiei de transport.


Sistemul CCTV utilizează analiza inteligentă a imaginii care va permite furnizorului de servicii logistice să înregistreze traseul complet al tuturor mărfurilor în zona de cross-dock, până la predarea acestora către transportator, facilitând astfel investigarea și soluționarea rapidă și eficientă a anumitor cereri de daune.

Poziționare strategică în cadrul unuia dintre cele mai mari parcuri logistice din Europa de Est

Datorită calității înalte a noii clădiri și caracteristicilor noului terminal care vor îmbunătăți cu siguranță eficiența companiei, DB Schenker ia în considerare posibilitatea extinderii suprafaței ocupate în cadrul aceluiași parc logistic.

Despre DB Schenker în România

Cu 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru situate în toate regiunile ţării şi peste 1,100 de angajaţi, DB Schenker este un furnizor de top în industria de transport și logistică la nivel național.

Compania oferă o gamă completă de servicii de transport și logistică (rutier: camioane complete şi parţiale, transporturi în regim de grupaj, operaţiuni aeriene, maritime şi feroviare, logistică contractuală – managementul lanţului de aprovizionare, târguri și expoziții, servicii de relocare, asigurare cargo, servicii vamale și operaţiuni portuare), adaptate la nevoile partenerilor săi.

Despre DB Schenker

DB Schenker este un furnizor global de servicii logistice și de transport, cu peste 75,800 de angajaţi în 2,000 de locaţii. Schenker & Co AG din Viena serveşte drept sediu de coordonare regional pentru operațiunile din Sud-Estul Europei, acoperind 14 ţări cu 5,500 angajaţi.

Archive
Search By Tags