Recent Posts

Mai multă transparență a pieței cu analize de prețuri bazate pe Web titled

Tim Consult a dezvoltat Transport Market Monitor (TMM) într-un instrument de analiză interactiv bazat pe Web. Cu date de transport din industrii suplimentare și cu numeroase rute de transport, TMM este un instrument unic pe piață.


Tim Consult, o filială a Transporeon, a continuat să dezvolte Transport Market Monitor (TMM), serviciul de informații dovedit fiabil și care înainte apărea trimestrial, într-o bază de date digitală interactivă. Utilizatorii înregistrați pot să vizualizeze, printr-o interfață intuitivă, informații grafice detaliate cu privire la evoluția prețurilor și a capacității în zona transportului rutier de mărfuri. Companiile de transport de mărfuri au astfel posibilitatea de a compara evoluția propriilor costuri de transport cu cifrele pieței bazate pe indicatori. Expeditorii se bucură de avantajul de a-și consolida poziția competitivă cu ajutorul unei strategii de prețuri conform pieței.


„TMM-ul digital este de neegalat“, spune Oliver Kahrs, CEO-ul Tim Consult, firma de consultanță pentru Market Intelligence, ce aparține Transporeon. „Niciun alt furnizor nu dispune de o bază de date atât de mare pe industrii, regiuni și conexiuni de transport. În plus, în TMM sunt incluse numai date valide ale pieței, despre transporturi reale. Oferim jucătorilor din piață informații valide și precise despre tendințe pentru a crea transparența pieței într-o profunzime unică. Acest lucru face din TMM o sursă de informații valoroasă pentru utilizatorii și furnizorii de servicii logistice“, continuă Kahrs.

TMM-ul reunește date de la ~ 150.000 de comenzi rutiere de marfă cuprinzând numeroase industrii, care sunt procesate lunar prin intermediul pieței Spot a Transporeon, numărul unu în Europa pentru servicii de transport logistic bazate pe cloud. Printr-un index, TMM face ca datele să fie comparabile pe axa timpului.

Informațiile legate de evoluția lunară a prețurilor și a capacității pe piața transportului rutier pot fi filtrate în funcție de numeroase industrii și prezentate grafic. Prin digitalizarea TMM-ului, baza de date a fost extinsă masiv, în plus, date de transport din industrii suplimentare, cum ar fi industria chimică, automotiver sau FMCG, sunt acum incluse în TMM. Pană în prezent, în TMM au fost luate în considerare numai dezvoltările trimestriale din industria lemnului, a materialelor de construcție și a hârtiei.


Utilizatorii serviciilor de transport, expeditorii și toți ceilalți participanți din piață pot să se aboneze la noul serviciu online de înaltă performanță la adresa:

www.transportmarketmonitor.com.

Despre Transporeon

Fondată în anul 2000 în Germania, Transporeon este una dintre cele mai mari companii Software-as-a-Service din Europa și numărul unu pentru servicii de logistică transport bazate pe cloud. Platformele certificate ISO-27001 ale grupului oferă utilizatorilor lor soluții de succes și conectează o rețea globală de peste 1.200 de companii industriale și comerciale (transportatori) cu peste 90.000 de furnizori de servicii de transport în timp real. Utilizatori din peste 100 de țări folosesc servicii bazate pe Web în 25 de limbi pentru Benchmarking de mărfuri și licitații, alocare de transport, rezervări în ferestre de timp, precum și Tracking & Tracing. Prin intermediul platformelor se pot realiza economii substanțiale de timp și costuri. Așa este îmbunătățită în mod durabil performanța logistică iar emisiile de CO2 sunt reduse. Transporeon are ca țel să devină cea mai importantă platformă logistică bazată pe cloud din lume. Datorită celor mai noi tehnologii, cum ar fi inteligența artificială sau analiza predictivă, Transporeon oferă soluții pentru reducerea kilometrilor goi, evitarea timpilor de staționare pentru camioane și pentru digitalizarea proceselor manuale. Transporeon are în jur de 630 de angajați în sediile din Europa, Rusia, Asia și SUA. Sediul principal este în Ulm.

Despre Tim Consult

Tim Consult este o firmă internațională de consultanță și furnizorul principal de Market Intelligence și Benchmarking pentru toate tipurile de transport. Compania genereză soluții pentru achiziții eficiente de marfă, Transport management inteligent, rețele de valori optimizate și aplicații inovatoare Big-Data. Printre clienți se numără transportatori globali activi, inclusiv aproape toate companiile DAX-30 și mai mult de jumătate din companiile din Fortune-100 din domeniul industrial. Din 2018, Tim Consult este o filială deținută integral de Transporeon și acționează ca o unitate de afaceri separată pe piața logistică mondială. Sediul principal al companiei Tim Consult este în Mannheim.

Mai multe informații pe www.timconsult.com.

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square